Ιδιάκεθ και Χέφελ για πρεμιέρα με Ομόνοια! (video)

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ παρέθεσαν Ιμάνολ Ιδιάκεθ και Χέκτορ Χέφελ ενόψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ιμάνολ Ιδιάκεθ: «Είναι το 1ο μας παιχνίδι στα πλέι-οφ. Αντιμετωπίσαμε τα τελευταία δύο παιχνίδια σαν παιχνίδια των πλέι-οφ, όμως τώρα αρχίζουν τα πραγματικά πλέι-οφ. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η Ομόνοια έρχεται εδώ 100% για να προσπαθήσει

να κερδίσει το παιχνίδι, για να αυξήσει τις πιθανότητες της και να παλέψει για την θέση στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου και τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χρειάζεται να παλέψουμε για κάθε μπαλιά, να ήμαστε πολύ δυνατοί ως ομάδα, κυρίως πνευματικά για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Χρειαζόμαστε να κερδίσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που για μας είναι πολύ σημαντικοί.

Ξέρουμε ότι έχουμε πέντε εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, πέντε παιχνίδια των πλέι-οφ, ωραία παιχνίδια και χρειάζεται να ήμαστε 12. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να ήμαστε 12 και εάν ήμαστε δυνατοί στην έδρα μας, αυξάνουμε τις πιθανότητες μας για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να αντιληθεί πόσο σημαντικός είναι για μας, πόσο σημαντικός είναι στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και χρειάζεται οι παίκτες να νιώσουν την στήριξη και όλοι στο παιχνίδι να νιώσουν ότι ήμαστε 12. Πιστεύουμε 100% ότι εάν ήμαστε 12 ήμαστε και πιο δυνατοί», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Χέκτορ Χέφελ: «Μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να παίξουμε καλά στα πλέι-οφ και νομίζω θα ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε την αυτοποίθηση για να το κερδίσουμε. Ήταν σχεδόν γεμάτο γήπεδο όταν παίξαμε με την Ομόνοια και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έρθει ο κόσμος γιατί μας στηρίζουν πάρα πολύ και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε καλό παιχνίδι. Πρέπει να έρχονται σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα