Η τυχερή της κλήρωσης ταξιδεύει με την Emirates

Η Βάσια Χατζησάββα είναι η τυχερή της κλήρωσης του διαγωνισμού “See you in Dubai” της Emirates που πραγματοποιήθηκε στο The Mall of Cyprus. Κέρδισε δύο εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ’επιστροφής με την Emirates για το Ντουμπάι.

«Κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου,

το κοινό είχε την ευκαιρία να δεί μοναδικά αξιοθέατα του Ντουμπάι σε οθόνες προβολής. Η πιο φουτουριστική πόλη με μερικά από τα πιο κομψά και οικονομικά προσιτά ξενοδοχεία στον κόσμο, μίλια από αμμώδεις παραλίες, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, εξωτικά παζάρια, μια ποικιλία από δραστηριότητες για όλους, νυχτερινή διασκέδαση, και εντυπωσιακά τοπία της ερήμου, το Ντουμπάι είναι πραγματικά ένας αξέχαστος προορισμός για διακοπές που περιμένει να εξερευνηθεί. Είναι μια πόλη που ο καθένας πρέπει να βιώσει καθώς προσφέρει πολλά αξιοθέατα για κάθε προϋπολογισμό», δήλωσε η Διευθύντρια Κύπρου της Emirates, Asma Al Rahma.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.emirates.com/cy ή από το Γραφείο Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία στο τηλέφωνο 22 817 816. Η Emirates πετά καθημερινά από τη Λάρνακα προς το Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Διευθύντρια Κύπρου της Emirates Asma Al Rahma (αριστερά) με τη Βάσια Χατζησάββα

Keywords
Τυχαία Θέματα