Πρώτη προπόνηση για Χένοχτεν (φώτος)

Tην πρώτη του γνωριμία είχε σήμερα το πρωί ο νέος προπονητής της Ένωσης, Φαν Χένοχτεν με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ και την ομάδα ιατρικής υποστήριξης, το προσωπικό στις εγκαταστάσεις του Tάσος Mάρκου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Στα πρώτα του λόγια ζήτησε όπως άπαντες λειτουργήσουν μέσα σε πλαίσιο σεβασμού και πειθαρχίας, σε μια συνολική προσπάθεια με στόχο την επιτυχία. Aπό τον προπονητή, τους παίκτες, το προσωπικό υποστήριξης, τα μέλη της Διοίκησης, τους φροντιστές, όλοι μαζί. Όπως

χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων "το "εγώ" δίνει τη θέση του στο "εμείς". Mαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε, στο σύνολο παίξαμε καλά ή άσχημα. Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι να νιώθουμε καλά να λειτουργούμε."


Aνέφερε ότι έχει δει την ομάδα, πρόσθεσε ότι θεωρεί πως η ομάδα έχει καλούς παίκτες, αυτό που μένει είναι με πολλή δουλειά αυτό να μετατραπεί σε καλή ομάδα, που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να έχει επιτυχίες. Αναλύθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργεί η ομάδα, και στη συνέχεια η ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα