To Iνστιτούτο Νευρολογίας βράβευσε η Υπουργός Εργασίας

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου βραβεύτηκε πρόσφατα από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, ως Πιστοποιημένος Εργοδότης Ισότητας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το μοντέλο πιστοποίησης αποτελεί δράση του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Δράσεις για Μείωση του Χάσματος Αμοιβών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών» από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Η συγκεκριμένη βράβευση πηγάζει

από τις συνεχείς προσπάθειες του Ινστιτούτου, για να ενισχύσει την ισότητα φύλων μέσα από όλες τις διαδικασίες και πολιτικές διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επιπρόσθετα, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου βραβεύτηκε με το πρότυπο Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις (SIR 2014) στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτημένου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τίτλο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις».

Η πιο πάνω βράβευση πιστοποιεί τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει το Ινστιτούτο όσον αφορά τους τομείς ασφάλειας και υγείας, συμφιλίωσης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, ισότητας, εργατικής νομοθεσίας και προώθησης υγιών εργασιακών σχέσεων.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα