Η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ

Η Συμμαχία Πολιτών με ανακοίνωση καταδικάζει τα γεγονότα που σημειώθηκαν χθες βράδυ έξω από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ.


Αυτούσια η ανακοίνωση:


Έκτροπα σημειώθηκαν χθες βράδυ έξω από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ, όταν μερίδα πολιτών που εναντιώνεται στα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας επιτέθηκε λεκτικά κατά δημοσιογράφων και λειτουργών των Μέσων Ενημέρωσης.


Η Συμμαχία Πολιτών

καταδικάζει την εν λόγω επίθεση, η οποία μεταφράζεται ως επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου.


Η κοινωνία μας περνά κρίσιμες στιγμές ως απότοκο της κρίσης που επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού. Τα περιοριστικά μέτρα δυστυχώς πλήττουν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και είναι απολύτως λογικό να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το αύριο.


Την ίδια ώρα όμως τονίζουμε ότι το τελευταίο που πρέπει να παρατηρείται αυτή τη στιγμή είναι ο διχασμός. Είτε μεταξύ των πολιτών, είτε μεταξύ πολιτών και δημοσιογράφων. Οι λειτουργοί της ενημέρωσης εργάζονται για τη δική μας πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους χρεώνονται οι επιπτώσεις που προκύπτουν από την πανδημία.


Υποδεικνύουμε ότι αυτή την ώρα η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει ενωμένη, με υπομονή και δύναμη για να εξέλθουμε από τη δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι διανύουμε.

Διαβάστε επίσης 

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τα έκτροπα έξω από το Συγκρότημα ΔΙΑΣΈνωση Συντακτών: Καταδικαστέα τα επεισόδια έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα