Η σπείρα της Δευτέρας που χτυπά υπεραγορές

Ανθρωποκυνηγητό για δεύτερη μέρα συνεχίζουν οι Αρχές της Λεμεσού προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες που χτύπησαν σε πολυκατάστημα στον Ύψωνα χθες νωρίς το μεσημέρι.

Ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες είναι πανομοιότυπος με αυτόν μιας άλλης ληστείας που σημειώθηκε πάλι σε πολυκατάστημα – υπεραγορά στις 17 του περασμένου Οκτώβρη και πάλι στη Λεμεσό, στην περιοχή της τουριστικής στη Γερμασόγεια.

Οι δράστες έστησαν και στις δυο περιπτώσεις καρτέρι στους υπαλλήλους των καταστημάτων, οι οποίοι φόρτωναν σε αυτοκίνητα τις εισπράξεις των καταστημάτων προκειμένου να μεταβούν για κατάθεσή

σε τράπεζες.

Να σημειωθεί εδώ ότι στη ληστεία της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, η Αστυνομία έκανε λόγο σπείρα η οποία φαίνεται πως χτυπά σε υπεραγορές, με επιθέσεις εναντίον των υπαλλήλων και διαφυγή από τη σκηνή με κλοπιμαία οχήματα. Τόσο σε αυτή την περίπτωση όσο και στη χθεσινή, τα κλοπιμαία αυτοκίνητα εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από τις σκηνές, καμένα.

Οι Αρχές, απευθύνουν για μια ακόμα φορά έκκληση στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να μην αφήνουν υπέρογκα ποσά να συσσωρεύονται μέχρις ότου τα καταθέσουν σε τράπεζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα