O πρώτος επιζών ποδοσφαιριστής από τη συντριβή αεροσκάφους

Ο Alan Ruschel είναι ο πρώτος επιζών ποδοσφαιριστής της Chapecoense που κατέφθασε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, μετά τη συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία.

Ο ποδοσφαιριστής (αριστερά στη φωτογραφία) διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο San Juan de Dios, μετά τη συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία. Υπενθυμίζεται ότι στη μοιραία πτήση επέβαινε η ποδοσφαιρική βραζιλιάνικη ομάδα Chapecoense, στην οποία ο Alan Ruschel βρισκόταν με τη μορφή δανεισμού από την Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία εικόνα των ποδοσφαιριστών πριν τη συντριβή(pics)

Ο Alan Ruschel διακομίστηκε

στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και αρκετά τραύματα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, ο Alan Ruschel με την άφιξη του στο νοσοκομείο, για το μόνο πράγμα που αναφερόταν ήταν η οικογένεια του.

Διαβάστε σχετικά: Ξεκληρίστηκε η Σαπεκοένσε... (vids &pics)

Σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις, όταν Ruschel ήρθε στο νοσοκομείο, είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του: την οικογένειά του.

Ruschel, αριστερή πλευρά 27, πήγε σοκαρισμένος με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο San Juan de Dios de La Ceja, ζητούσε επίμονα την οικογένειά του και της ζήτησε να κρατήσει το γαμήλιο δαχτυλίδι.

Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο - 5 διασωθέντες (pics)

Στη φωτογραφία διακρίνεται αριστερά ο Alan Ruschel, ενώ στο πλευρό του είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Danilo, ο οποίος επίσης είναι ανάμεσα στους διασωθέντες. Τέλος, τρίτος ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε επιζών μετά τη συντριβή του αεροσκάφους είναι ο Jakson Follmann.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από τη συντριβή του αεροσκάφους βρήκαν τραγικό θάνατο 76 άτομα και διασώθηκαν πέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα