Φτιάξετε τον τρόπο ζωής που οραματιστήκατε αγοράζοντας σπίτι

Ο Όμιλος EMBLEM πρωτοπορεί παρουσιάζοντας στην κυπριακή αγορά, τις πρώτες πολυτελείς και υπερσύγχρονες κατοικίες - σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης - (Zero Energy Homes) με εξαίρετο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην καρδιά της Λεμεσού.

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, ο σύγχρονος αστικός σχεδιασμός και η ανάγκη σεβασμού προς το περιβάλλον, οδήγησαν την έμπειρη αρχιτεκτονική ομάδα του Ομίλου EMBLEM στον σχεδιασμό και την κατασκευή των μοντέρνων κατοικιών ‘The Victory Collection’.

Το έργο ‘The Victory Collection’ περιλαμβάνει

3 κατοικίες μηδενικής ενεργειακής απόδοσης, οι οποίες είναι το Gold Victory, το Platinum Victory και το Diamond Victory. Όλες οι κατοικίες είναι εξαιρετικά σχεδιασμένες με έμφαση στη λεπτομέρεια και τις ανέσεις που μπορεί να παρέχει ένα σύγχρονο σπίτι, με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα της ουσιαστικής εξοικονόμησης ενέργειας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του έργου ‘The Victory Collection’ είναι η εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατά τη διάρκεια της ζωής της κάθε κατοικίας (περίπου 40-50 χρόνια) προς όφελος του αγοραστή. Ο Όμιλος EMBLEM με τη χρήση της τεχνολογίας έχει πετύχει μείωση τόσο της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και της ενέργειας κλιματισμού (θέρμανσης / ψύξης). Οι υπόλοιπες ανάγκες για κλιματιστική ενέργεια καλύπτονται από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Στο έργο, οι κατοικίες έχουν ενδοδαπέδια κεντρική θέρμανση με αντλία θερμότητας, η θερμομόνωση είναι κατηγορίας Α+ σε όλους τους τοίχους και τις οροφές των κατοικιών, που σε συνδυασμό με τα θερμομονωτικά παράθυρα λειτουργούν ως φύλακες για τη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της κατοικίας με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και τη μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων προς όφελος του αγοραστή. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι πράσινες στέγες που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια της οροφής των κατοικιών, παρέχοντας επιπρόσθετη θερμομόνωση.

Το έργο ‘The Victory Collection’ αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένες κατοικίες των 4 και 4+1 υπνοδωματίων, οι οποίες συνδυάζουν όλες τις ανέσεις που απαιτεί μία σύγχρονη κατοικία, δημιουργώντας μια σχέση αλληλεπίδρασης «ανθρώπου» και «περιβάλλοντος», εντυπωσιάζοντας τόσο για τον εξαίρετο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό όσο και για την εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μέσω της σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης τους. Μοιραζόμαστε μαζί σας την συνταγή ‘Πώς να φτιάξετε τον τρόπο ζωής που οραματιστήκατε αγοράζοντας σπίτι από την EMBLEM’:

Συστατικά

1. www.embleminvestments.co.uk

2. 25 87 16 16

3. [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα