Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά για τη σχέση της με τον Αθερίδη

Πριν λίγο καιρό η ταλαντούχα ηθοποιός απασχόλησε τα δημοσιογραφικά δίκτυα με την αποκάλυψη της ότι με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι σε σχέση.

Οι δυο τους εδώ και αρκετά χρόνια δήλωναν καλοί φίλοι μέχρι που ο ηθοποιός έκανε τα αποκαλυπτήρια. «Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν».

Η Σμαράγδα Καρύδη στη συνέντευξη που έδωσε στο ίδιο περιοδικό και κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για τη σχέση τους. «Άκουσε να δεις, εγώ

ποτέ μου δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα, γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πως και γιατί».

Το ζευγάρι κατοικεί σ' ένα διαμέρισμα στην Ακρόπολη και δεν σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ζουν ευτυχισμένες στιγμές κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα