Η Σάκκαρη κόντρα στην Κορνέ, ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Τζάρι

Σήμερα (περίπου στις 12:00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Σάκκαρη με την Κορνέ για το τουρνουά του Βερολίνου που αναβλήθηκε χθες λόγω καιρικών συνθηκών και έλλειψης επαρκούς φωτισμού. Το απόγευμα (περίπου στις 17:00) ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζάρι για την πρόκριση στα προημιτελικά του Χάλε.

Αναβλήθηκε για σήμερα η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη (Νο8) στο τουρνουά του Βερολίνο όπως ενημέρωσε η επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά.

Το παιχνίδι κόντρα στην Αλίζ Κορνέ(Νο72) ήταν να πραγματοποιηθεί το βράδυ

της Τρίτης (20/6), αυτό δεν συνέβη όμως και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί περίπου στις 12:00, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στο Νότιγχαμ από την ίδια.

Οι κακές καιρικές συνθήκες (σ.σ. έβρεχε για αρκετές ώρες) καθώς και η έλλειψη επαρκούς φωτισμού δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του αγώναέ. Όλα τα παιχνίδια πήγαν πίσω και αυτό οδήγησε στην αναβολή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο αθλήτριες έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές, με τη Σάκκαρη να έχει νικήσει και τις τρεις, σε Αυστραλία, Γουχάν και Αγία Πετρούπολη.

Με τον Τζάρι ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) πέρασε το εμπόδιο τον Μπαρέρ (Νο58) στον 1ο γύρο του τουρνουά του Χάλε και στον 2ο θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό Νικολάς Τζάρι, (Νο28).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (20/6) κι αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 17:00.

Εφόσον προκριθεί στα προημιτελικά, τότε θα παίξει με Ντένις Σαποβάλοφ ή Σάσα Ζβέρεφ/Ντόμινικ Τιμ.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα