Δεν φεύγει απ’τη Μητρόπολη ο τέως Κιτίου – Θέλει διαμέρισμα επί πληρωμή

Δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου ο τέως Κιτίου. Ο τέως Μητροπολίτης ο οποίος διέμενε στη Μητρόπολη, παρόλο που πλέον υπάρχει νέος Μητροπολίτης δεν εγκαταλείπει τον χώρο και ζητά να του βρουν χώρο διαμονής και ισχυρίζεται μάλιστα ότι τα έξοδά του θα επιφορτιστεί η Μητρόπολη.

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού ο οποίος είπε ότι το ζήτημα εδώ είναι ότι από την μια ο ίδιος αρνείται να υπακούσει στην απόφαση της Συνόδου αλλά και η Σύνοδος, δεν λειτουργεί αποφασιστικά.

Διαβάστε επίσης: Έθεσαν σε αργία τον τέως Κιτίου – Επανεξετάζουν το θέμα Παγκράτιου&Πιτσιλλίδη

«Να

αποφασίσει καθαίρεση και όχι αργία..η απόφαση είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορεί να αρνηθεί την εφαρμογή της απόφασης. Θα του εξασφάλιζε η Μητρόπολη διαμέρισμα για να μείνει και θα το πλήρωνε η Μητρόπολη. Θα έπαιρνε τις 2 χιλιάδες από τις 4 που παίρνει.. τώρα θα πρέπει να δείξουν την αποφασιστικότητά τους και ο νυν Μητροπολίτης αλλά και η Σύνοδος», είπε ο θεολόγος.

Ο θεολόγος επικαλέστηκε πληροφορίες που θέλουν την Ιερά Σύνοδο να συνέρχεται εκ νέου στις 13 Ιουλίου. Σε αυτή τη Σύνοδο θα τεθεί και το θέμα Παγκράτιου και Πιτσιλλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα