Η παραμονή Βασιλείου και το ΓΣΠ

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Βασιλείου. Η απόφαση έχει παρθεί από τον προπονητή και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ο υπαρχηγός της λεμεσιανής ομάδας θα παραμείνει στα κυανόλευκα. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει 4 χρόνια στον Απόλλωνα και όπως φαίνεται ο διεθνής αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής θα ριζώσει στο Κολόσσι.

Την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που καθιέρωσε ο Απόλλωνας από το 2012 για την παρουσίαση του ρόστερ του. Όπως και πριν από δύο χρόνια θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Λανιτείου.

Μάλλον στην Ουγγαρία

θα πραγματοποιηθεί και φέτος το κτίσιμο της ομάδας για την νέα περίοδο. Άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τα όσα βρήκαν πέρσι και δεν βλέπουν τον λόγο να ψάξουν κάτι άλλο την φετινή περίοδο. Η ομάδα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό μεταξύ 3 και 5 Ιουλίου.

Στο ΓΣΠ θα δώσει φέτος ο Απόλλωνας τα Ευρωπαϊκά του παιγνίδια. Η επιλογή αυτή κλείδωσε από την διοίκηση της ομάδας και έτσι οι κυανόλευκοι θα επιστρέψουν στην πρωτεύουσα μετά την περσινή χρονιά που έπαιξαν στο «Α. Παπαδόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα