Η ώρα του τοκετού μέσα απο τα "μάτια" μιας νεαρής μανούλας! (pic)

Αρκετές γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα αυτή την περίοδο, έχουν αρχίσει να αγχώνονται και να φοβούνται για τη στιγμή που θα γεννήσουν, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού.

Ιδιαίτερα ανήσυχες, με τα όσα τεκταίνονται αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι οι νέες μανούλες. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που έχουν γεννήσει, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Αυτό επιβεβαιώνει και η Χειρούργος Οδοντίατρος Δρ. Ελένη Σιάμπλεττου, η οποία πρόσφατα, έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της!

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν ήταν πανικοβλημένη και απολάμβανε την κάθε στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι πριν να φτάσει η «ώρα» του τοκετού. «Γενικά, δεν ήμουν αγχωμένη. Σίγουρα, είχα περιοριστεί και πρόσεχα αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Απολάμβανα την κάθε στιγμή που βρισκόμουν σπίτι με τον σύζυγό μου και τον μεγάλο μου γιο».

Όταν -δε- έφτασε η στιγμή που έπρεπε να μεταφερθεί στην κλινική για να γεννήσει, η Δρ. Ελένη Σιάμπλεττου περιέγραψε πώς βίωσε το θαύμα της ζωής στα χρόνια του κορωνοιού. «Στην κλινική σου κάνουν όλα τα απαραίτητα test. Το προσωπικό ήταν αρκετά βοηθητικό. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη προσοχή που επέδειξαν».

Εν κατακλείδι, η νεαρή μανούλα, έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε όσες γυναίκες βρίσκονται αυτή την περίοδο σε ενδιαφέρουσα. «Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Πρέπει να ακολουθείς κάποιες γραμμές και να μην ξεφεύγεις από τα όρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα