Κορονοϊός: Στους 227 οι νεκροί στη Ρουμανία

Άλλοι επτά άνθρωποι που είχαν μολυνθεί από τον κορονοϊό κατέληξαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη Ρουμανία, σε 227, ανακοίνωσε, σήμερα το πρωί, η Ομάδα Στρατηγικής Επικοινωνίας (GCS).

Ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας, Νέλου Τατάρου, επανέλαβε την ανάγκη της αυστηρής τήρησης των περιοριστικών μέτρων από τους πολίτες.

"Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του υγειονομικού προσωπικού που πρέπει παραμείνει στην πρώτη γραμμή, αλλά την ίδια στιγμή μας ενδιαφέρουν και η ασφάλεια των πολιτών οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες προφύλαξης",

τόνισε ο υπουργός.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα