Η ΟΜΟΝΟΙΑ FC Ltd

Για την εταιρεία που οραματίζεται να κάνει την Ομόνοια όταν πάρει την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ομάδας εξήγησε μέσα από την ανακοίνωση του ο Γιώτης Δημητρίου.

Διαβάστε τι είπε πιο κάτω:

Άρα, η ταπεινή μου άποψη είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ξεκινήσει να στήνεται σαν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση με ΟΛΑ τα τμήματα που χρειάζονται και

απαιτούνται για να λειτουργήσει σωστά. Για να μπορέσει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ

να στηθεί σαν μια καλή επιχείρηση και να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά πρέπει να παρθεί μία οδυνηρή για κάποιους απόφαση. Να δημιουργηθεί η εταιρεία ΟΜΟΝΟΙΑ FC Ltd. Θα είναι οδυνηρή για κάποιους διότι καταλαβαίνω το συναισθηματισμό να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα, το αγαπημένο σου σωματείο να γίνεται μια ξενέρωτη εταιρεία. Δυστυχώς όμως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάει μπροστά στο σημερινο κόσμο που ζούμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ FC Ltd (για να αρχίσουμε σιγά σιγά να συνηθίζουμε και το όνομα) πρέπει να αποτελείται από τα ακόλουθα τμήματα.

1. Πρόεδρο που θα παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται πιστά.

2. Προπονητή που θα είναι υπεύθυνος της απόδοσης της ομάδας, της τακτικής του παιχνιδιού της ομάδας και να έχει την απόλυτη ευχέρεια να χρησιμοποιεί όποιον παίκτη κρίνει σωστό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην επεμβαίνει κανένας στο έργο του Προπονητή, έτσι ώστε να μην έχει μετά καμία δικαιολογία την ώρα που θα τον κρίνεις για το έργο του.

3. Τεχνικό Διευθυντή που θα είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση πιθανών παικτών από άλλες ομάδες που με συνεννόηση με τον προπονητή θα ήθελαν να ενταχτούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι και εδώ πάρα πολύ σημαντικό ο Προπονητής και ο Τεχνικός Διευθυντής να έχουν μια άψογη σχέση χημεία μεταξύ τους ώστε να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο και να κάνουν σωστές επιλογές. Γι' αυτό, η απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο Πρόεδρος σχετικά με ποιός θα είναι ο Προπονητής και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας είναι τεράστιας σημασίας και αποτελεί το 70% του κλειδιού της επιτυχίας.

4. Λογιστήριο με μηχανογραφημένα όλα τα βιβλία και λογαριασμούς της εταιρείας. Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας θα πρέπει να είναι προσβάσιμα από όλους στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χωρίς πλήρη διαφάνεια του τι κάνεις δεν θα διανοείται ποτέ κανένας σοβαρός επενδυτής να ασχοληθεί με την εταιρεία σου. Ένας σοβαρός επενδυτής θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα που πάει να βάλει τα λεφτά του.

5. Τμήμα PR και επικοινωνίας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορεί η διοίκηση της ομάδας να μιλά και να καθοδηγεί τους οπαδούς της ομάδας με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να εγγραφούν μέσω ιστοσελίδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε μια βάση δεδομένων που θα ονομάζεται I LOVE OMONOIA MEMBER και να διατηρούν username και password διότι τα δεδομένα του κάθε

μέλους θα πρέπει να είναι πλήρως εμπιστευτικά.

Διαβάστε τις θέσεις του ΕΔΩ αναλυτικά:

Keywords
Τυχαία Θέματα