Η ΜΤΝ στηρίζει το πρόγραμμα «Let’s Hippo» του Sophia Foundation

Η ΜΤΝ «υιοθέτησε» τον δικό της ιπποπόταμο, στηρίζοντας έτσι το πρόγραμμα «Let’s Hippo” και το κοινωνικό έργο του Sophia Foundation. Με την συμμετοχή της στην εκδήλωση, η ΜΤΝ συνέβαλε στην οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Μαγειρεύω &Προσφέρω» για παιδιά της Κύπρου.

Η

εκδήλωση «Let’s Hippo” πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου παρουσιάστηκαν 20 συλλεκτικοί ιπποπόταμοι από fiber glass, φιλοτεχνημένοι αφιλοκερδώς από 20 καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος 20 εταιρείες καταβάλλοντας το ποσό των €5000 η κάθε μία. H ΜΤΝ, μετά από κλήρωση, «υιοθέτησε» τον ιπποπόταμο «Ηλίας – The Pygmy Hippo», ο οποίος είναι φιλοτεχνημένος από την γνωστή εικαστικό Λία Λαπίθη. Ο Πυγμαίος ιπποπόταμος είναι ένα εξαφανισμένο είδος μικρόσωμου ιπποπόταμου που είχε φτάσει στην Κύπρο περίπου 10.000 πριν. Χαρακτηριστικό του είναι το ναυτικό γράφημα στην πλάτη του που τον καθοδηγεί από το ταξίδι του από τη Λάρνακα μέχρι το Ακρωτήρι Λεμεσού.

Η Μάρλεν Μιχαήλ, Communication &PR Senior Manager της ΜΤΝ, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε στο πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα και να συμβάλουμε ταυτόχρονα στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το Sophia Foundation».

Για ακόμη μια φορά, η ΜΤΝ αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι παρούσα στα κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας και στηρίζει κοινωφελή προγράμματα και οργανισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα