Η Μισέλ Ομπάμα υποψήφια στις εκλογές του 2020;

Αναβρασμός επικρατεί ανάμεσα στους Δημοκρατικούς μετά την αποτυχία της Χίλαρι Κλίντον να κερδίσει τις εκλογές, με την ενδοκομματική ταραχή να επισκιάζεται από την ανεπιβεβαίωτη μέχρι στιγμής είδηση που θέλει τη σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ, να διεκδικεί την Προεδρία στις εκλογές του 2020.

Έναυσμα αποτέλεσε η πρώτη ομιλία της Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα της στις εκλογές.

Η ίδια ευχαρίστησε τόσο τον Μπαράκ όσο και τη Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας ότι “Η χώρα μας τους χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη". "Σας ευχαριστούμε για την πίστη σας και την αποφασιστική σας ηγεσία”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, κάλεσε τη νεολαία -μια κοινωνική ομάδα στην οποία έδωσε μεγάλο βάρος η Πρώτη Κυρία- να μην σταματά να πιστεύει στους στόχους της και να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Εξάλλου, ρεπορτάζ του Independent αναφέρει ότι μετά τη νίκη-έκπληξη του Ντόναλντ Τραμπ, η Μισέλ δέχεται πιέσεις να κατέλθει υποψήφια στις εκλογές του 2020 ειδικά από όλους όσοι επιθυμούσαν διακαώς να δουν μία γυναίκα στη θέση του Πρόεδρου των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, η αποδοχή της Μισέλ από το κοινό είναι εμφανής μέσω των social media που την παρότρυναν να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές το 2020.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε και σχετικό hashtag, #Michelle2020 από τους ανθρώπους οι οποίοι εξέφρασαν την ελπίδα ότι εκείνη μπορεί να σώσει την Αμερική.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια τον περασμένο Μάρτη δήλωσε πως μια τέτοια θέση δεν την ενδιαφέρει, πολλά αλλάζουν και αυτό η Αμερική το έχει αποδείξει.

Tweet to @donnakaparti

Keywords
Τυχαία Θέματα