Η μεγάλη πρόκληση του Ιραόλα

Βάσκος έφυγε, Βάσκος έρχεται. Ο Άντονι Ιραόλα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τους κυπελλούχους στην επόμενη ημέρα. Ο 36χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός θα διαδεχθεί τον συμπατριώτη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και καλείται να διαχειριστεί σωστά την παρακαταθήκη που παραλαμβάνει.

Ο Ιραόλα έκανε σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και ήταν από τις ηγετικές μορφές στη σύγχρονη ιστορία της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αγωνίστηκε από το 2001 μέχρι το 2015 στην περσινή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ

στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και συνέδεσε το όνομα του με το ποδοφαιρικό καμάρι των Βάσκων.

Όμως, πλέον ανοίγει νέα σελίδα στη ζωή του. Ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο πρέπει να κερδίσει για να κάνει ενθαρρυντικά βήματα στην προπονητική και παράλληλα να δικαιώσει τον Άντερ Μουρίγιο για την επιλογή του.

Ο Βάσκος θα καθίσει για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως προπονητής. Μιας ομάδας με απαιτήσεις, φιλοδοξίες και μεγάλους στόχους, με πρώτο και βασικότερο, την καλή ευρωπαϊκή πορεία και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιραόλα θα έχει την αμέριστη στήριξη του πρώην συμπαίχτη του Άντερ Μουρίγιο, ο οποίος ανέλαβε το ρίσκο και τον επέλεξε στη συγκεκριμένη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα