Ημερίδα με επίκεντρο νέες εφαρμογές συστημάτων ασφάλειας

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, ημερίδα με επίκεντρο τις νέες εφαρμογές συστημάτων ασφάλειας.

Η εταιρία S.P. Securiton Alarm Systems Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης κολοσσό Honeywell, κατασκευάστρια εταιρία συστημάτων ασφαλείας, διοργάνωσαν στη Λευκωσία ημερίδα, στην οποία παρουσιάστηκαν οι νέες πλατφόρμες ενοποίησης Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης και Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης. Η ημερίδα επικεντρώθηκε

και στους τρόπους προστασίας των Συστημάτων και συνεπώς των δεδομένων, που εκτίθενται στο διαδίκτυο από Κυβερνοεπιθέσεις και στα μέτρα που λαμβάνει η Honeywell και η Securiton για την πλήρη συμμόρφωση των προϊόντων με τη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 11 Μαΐου, όπου την παρακολούθησαν σύμβουλοι μελετητές και ηλεκτρομηχανολόγοι, καθώς επίσης και υπεύθυνοι εγκαταστάσεων υψηλής ασφαλείας του δημοσίου, αλλά και του ιδιωτικού τομέα.

Λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας, όπου τα νέα προϊόντα και εφαρμογές έχουν εμποτιστεί από την τεχνητή νοημοσύνη, η Εταιρία πραγματοποίησε την ημερίδα ‘Security Redefined’ με στόχο την ενημέρωση των πιο πάνω, για τις νέες τεχνολογίες συστημάτων, οι οποίες βοηθούν στην πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών παραβίασης όλου του τύπου εγκαταστάσεων, ακόμα και των χώρων υψίστης ασφάλειας.

Η εταιρία S.P. Securiton Alarm Systems Ltd, που πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας των οποίων οι εφαρμογές λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, κατέστησε ξεκάθαρο ότι η πρόληψη κάθε μορφής παραβίασης είναι πλέον κατορθωτή μέσα από τις νέες τεχνολογίες, σηματοδοτώντας την εποχή της Υψηλής Ασφάλειας. Τονίστηκε, επίσης, ότι τα νέα συστήματα μπορούν να αντικαταστήσουν τους φρουρούς ασφάλειας, εξοικονομώντας τεράστια οικονομικά ποσά στους διάφορους οργανισμούς.

Την ημερίδα παρουσίασαν διευθυντικά στελέχη της εταιρίας Honeywell, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους, αναφορικά με την Ασφάλεια.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της Securiton Πανίκος Στατιώτης μετέφερε το μήνυμα ότι ο δυναμικός συνδυασμός εμπειρογνωμοσύνης και τεχνολογικά έξυπνων εφαρμογών μπορούν να επιτύχουν τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση ενοποιημένων συστημάτων, τα οποία θα λειτουργούν στην κατεύθυνση της πρόληψης και ενεργής αντιμετώπισης και θα εγγυώνται την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και των πιο ειδικά διαμορφωμένων εγκαταστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα