Η Μαρίνα Αγίας Νάπας υποδέχεται το φθινόπωρο με μια αποκλειστική προσφορά

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο διεθνής lifestyle προορισμός  πολυτελών κατοικιών, παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεων yachting και προσεκτικά επιλεγμένων επιλογών ψυχαγωγίας, λανσάρει την αποκλειστική προσφορά Early Winter για τους ιδιοκτήτες σκαφών με την υπόσχεση να προσφέρει μια εμπειρία ελλιμενισμού που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Η προσφορά

αυτή απευθύνεται σε νέους και υφιστάμενους πελάτες (των οποίων τα συμβόλαια λήγουν) της Μαρίνας, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής από 20 έως 110 μέτρα (LOA). Για προπληρωμένα ετήσια συμβόλαια - νέα ή συμβόλαια ανανέωσης - η Μαρίνα Αγίας Νάπας θα παρέχει τον δεύτερο χρόνο ελλιμενισμού δωρεάν. Ουσιαστικά, οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής που θα κλείσουν νέο συμβόλαιο ή θα ανανεώσουν τον ελλιμενισμό τους και προπληρώσουν για ένα χρόνο, θα απολαμβάνουν έναν επιπλέον χρόνο ελλιμενισμού εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, θα απολαμβάνουν τα ακόλουθα προνόμια/υπηρεσίες: 

● Δωρεάν άντληση λυμάτων

● Δωρεάν παροχή νερού 

● Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ (Wi-Fi) 

● Ηλεκτρισμός με βάση την κατανάλωση. Τα σκάφη έχουν άμεση πρόσβαση στις καταναλώσεις τους μέσω της πλατφόρμας Smart Cloud που είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω κινητού ή φορητού υπολογιστή. 

Αυτή είναι μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες σκαφών που επιθυμούν να γνωρίσουν όχι μόνο της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ελλιμενισμού, αλλά και μια σειρά από συνοδευτικές υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να προσφέρει η πρώτη πιστοποιημένη με ISO 13687-1 Mαρίνα στην Κύπρο καθώς και κάτοχος γαλάζιας σημαίας.

Εξάλλου, η εμπειρία στη Μαρίνα Αγίας Νάπας ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αποτελεί έναν κόσμο όπου η πολυτέλεια, η φινέτσα και η κομψότητα συναντούν τις κορυφαίες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, τόσο από άποψη σκαφών όσο διαβίωσης καθώς και ψυχαγωγίας. Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη γκάμα υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων ελλιμενισμού της Μαρίνας Αγίας Νάπας περιλαμβάνει 360 θέσεις στο νερό, 160 θέσεις για μικρά σκάφη έως 10 μέτρα (LOA) στην ξηρά (Dry Stack) και 80 θέσεις για μεγαλύτερα σκάφη στον επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο στην ξηρά (Dry Dock). Επιπλέον, η Μαρίνα διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για ρυμούλκηση και καθέλκυση με τον μοναδικό στην Ανατολική Μεσόγειο ανυψωτικό γερανό 150 τόνων ή έως 36 μέτρα (LOA), καθώς και περονοφόρο ανυψωτικό (negative forklift). Στην αποβάθρα το καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Mαρίνας είναι σε θέση να παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων εργασιών συντήρησης (dry dock washing, rubbing and antifouling).

Η αποκλειστική προσφορά Early Winter θα είναι διαθέσιμη έως τις 10 Νοεμβρίου 2023. Οι ιδιοκτήτες σκαφών που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ελλιμενισμού μέσω της ιστοσελίδας.

Εναλλακτικά μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Μαρίνας στο [email protected] ή στο +357 23 300 560.

Keywords
Τυχαία Θέματα