Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πάρτι με Γουέστ Χαμ

Η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε τη Γουέστ Χαμ με 5-0 μέσα στο Λονδίνο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και περιμένει αντίπαλο στην επόμενη φάση.



Αν η άδικη αποβολή του Σοφιάν Φεγκουλί από το 15' στοίχησε στη Γουέστ Χαμ την αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο προ ημερών, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς δεν είχε καμία δικαιολογία για τη συντριβή από την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Σίτι, με 5-0 για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για μισή ώρα,

με καλές στιγμές εκατέρωθεν, αλλά από το 33' και ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 50' κρίθηκαν τα πάντα.

Ο Πάμπλο Σαμπαλέτα, που αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος, κέρδισε πέναλτι πέφτοντας στα πόδια του Άντζελο Ογκμπόνα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιαγιά Τουρέ. Ο Χάβαρντ Νόρντβεϊτ με αυτογκόλ στο 41' σε προσπάθεια του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Νταβίδ Σίλβα αμέσως μετά από ασίστ του Σέρχιο Αγκουέρο και ο Αργεντινός στο 50' με τακουνάκι σε σουτ του Τουρέ χρωμάτισαν το... πάρτι της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζον Στόουνς με κεφαλιά στο 84'.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Νόρντβεϊτ, Ρέιντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Φερνάντες, Ομπιάνγκ, Φεγκουλί, Λανσίνι (58' Νομπλ), Αντόνιο (73' Φλέτσερ), Κάρολ (58' Παγέτ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαγέρο, Σανιά, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί, Τουρέ (77' Ντελφ), Σαμπαλέτα, Ντε Μπράινε (68' Γκαρθία), Σίλβα (58' Νολίτο), Στέρλινγκ, Αγκουέρο

Keywords
Τυχαία Θέματα