Η κρίσιμη στιγμή του Κέιν

Ο Χάρι Κέιν υποστήριξε σε συνέντευξή του πως η κρίσιμη στιγμή στην καριέρα του είναι αυτό το καλοκαίρι και άφησε να εννοηθεί πως ίσως η διοίκηση της Τότεναμ να χαρεί με την αποχώρησή του σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η εβδομάδα που διανύουμε φαντάζει ως μία από τις δυσκολότερες που έχει βιώσει ποτέ ένας φίλος της Τότεναμ, με τον Χάρι Κέιν να επιθυμεί -βάσει δημοσιευμάτων- να αποχωρήσει από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι

και μετά από το ματς με την Άστον Βίλα (τελευταίο εντός έδρας) να κάνει κάνει το γύρο του γηπέδου χειροκροτώντας τους οπαδούς, σαν να τους αποχαιρετάει.

Με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος των δύο ομάδων του Μάντσεστερ και της Τσέλσι να έχουν φουντώσει, ο 27χρονος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ και μέσα από αυτή άφησε να εννοηθεί πως ακόμα και η Τότεναμ θα προτιμήσει να τον αφήσει να φύγει αν δει ένα μεγάλο ποσό να μπει στα ταμεία της.

"Ίσως να θέλει να με πουλήσει ο Ντάνιελ Λέβι. Ίσως να σκεφτεί "αν μπορέσω να βγάλω 100 εκατομμύρια λίρες (115 εκατομμύρια ευρώ), γιατί όχι; Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν πρόκειται σε 2 με 3 χρόνια από τώρα να μπορώ να φέρω αυτά τα λεφτά στην ομάδα.

Ελπίζω να έχουμε μία καλή και ειλικρινή κουβέντα με το σύλλογο, είμαι σε αυτόν τα 16 από τα 27 χρόνια της ζωής μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο κάπτεν της εθνικής Αγγλίας και φετινός πρώτος σκόρερ της Premier League με 22 γκολ, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν θέλω να φτάσει το φινάλε της καριέρας μου και να υπάρχουν πράγματα για τα οποία να έχω μετανιώσει. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ να είμαι. Δεν έχω πει ποτέ ότι θα έμενα στην Τότεναμ για όλη την υπόλοιπη καριέρα μου.

Δεν έχω πει ποτέ ότι θα έφευγα από την Τότεναμ. Αισθάνομαι απλά ότι έχω ακόμα μία καριέρα να παίξω. Έχω άλλα 7-8 χρόνια. Δεν είμαι απελπισμένος να κατακτήσω κάτι, αισθάνομαι πως έχω πάρα πολλά ακόμα να δώσω και να γίνω ακόμα καλύτερος.

Μπορώ να έχω ακόμα καλύτερα νούμερα στα σκοράρισμα σε σχέση με αυτά που έχω τώρα. Δεν φοβάμαι να πω ότι θέλω να γίνω ο καλύτερος και να προσπαθήσω να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με Ρονάλντο και Μέσι.

Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μου, να κερδίσω τρόπαια, να βάζω 50, 60, 70 γκολ σε μία σεζόν. Εκεί θέλω να βάζω ψηλά τον πήχη".

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα παραπάνω λόγια μάλλον είναι κουβέντες αποχαιρετισμού στην Τότεναμ, αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα του Βορείου Λονδίνου έχασε το εισιτήριο για το νέο Champions League και κινδυνεύε να τελειώσει τη σεζόν παίρνοντας το εισιτήριο ούτε καν για το Europa League αλλά για το νεοσύστατο Europa League Conference.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιν,kein