Iron Mountain: Συνέδριο Cyprus Digital Business Transformation 2021

Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη των επιχειρήσεων και των οργανισμών για άμεσο ψηφιακό μετασχηματισμό επιταχύνοντας έτσι τον ρυθμό υιοθέτησης νέων τεχνολογικών λύσεων.

Σε μια περίοδο όπου ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων έχει αναχθεί σε καθοριστικό παράγοντα για τη λειτουργία και την επιβίωση τους, έρχεται το συνέδριο Digital Business Transformation Conference 2021 που διοργανώνει η εταιρία Boussias Cyprus. Το διαδικτυακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη

25 Μαΐου στις 9:00πμ.

Στόχος του συνεδρίου είναι να εκπληρώσει την ανάγκη των συμμετεχόντων για ενημέρωση στις πρόσφατες εξελίξεις, προτάσεις στρατηγικής που θα ορίσουν τις επιλογές τους, παρουσίαση διαθέσιμων εργαλείων για την υλοποίηση της στρατηγικής και μια ματιά στο μέλλον για να έχουν μια αίσθηση των πραγμάτων που έρχονται.

Ως εκ τούτου για να επιτευχθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός απαιτείται αυτογνωσία, ευρεία γνώση των διαθέσιμων εργαλείων και ενημέρωση για πετυχημένα παραδείγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καλούπι. Με βάση αυτά τα κοινά στοιχεία της μεθοδολογίας το Συνέδριο θα δώσει απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν το επιχειρείν.

DON’T DO DIGITAL. BE DIGITAL.

Οι θεματολογίες που θα ανατηχθούν στο συνέδριο αφορούν τον αυτοπροσδιορισμό των επιχειρήσεων μέσα στον ψηφιακό μετασχηματισμό, τα εργαλεία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις και η ορθή χρήση των δωρεάν διαθέσιμων πόρων ούτος ώστε να επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Το συνέδριο απευθύνεται σε CEO, CIO, Digital Strategists, Strategists, Chief Technology Officers και Heads of IT. Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι καταξιωμένοι Έλληνες και Κύπριοι του χώρου.

Για εγγραφή στο συνέδριο αλλά και για το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου

https://www.digitaltransformation.gr/

Διοργανωτές: BOUSSIAS Cyprus

Χορηγοί: EKO Κύπρου και OPIUM

Χορηγός επικοινωνίας: Συγκρότημα «ΔΙΑΣ»

Keywords
Τυχαία Θέματα