Η κοσμοθεωρία των Replay για το καλοκαίρι του 2015

Σηματοδοτεί εκείνη την στιγμή που έρχεται για τον καθένα μας ζητώντας του να αναδείξει τη γενναία και θαρραλέα (ή, αλλιώς, με μια λέξη, την επαναστατική ) εκδοχή του εαυτού του. Λαμβάνοντας μια σθεναρή στάση - αντί-σταση ενάντια σε όλους τους «επίσημους» και go-by-the-rules κανόνες του στυλ, παρουσιάζει μια αντικομφορμιστική συλλογή με έντονα underground στοιχεία.

Ανυπότακτα και

την ίδια στιγμή διαθέτοντας μια ακρίβεια που αγγίζει την τελειότητα, τα ρούχα της συλλογής αγκαλιάζουν το πρωτοποριακό πνεύμα της κουλτούρας του περιθωρίου των δεκαετιών του ’50 και του ’60. Και έτσι η αυθάδικη κομψότητα της αντικομφορμιστικής British Mods συναντά τους Hot Roadsters της Καλιφόρνια.

Ένα «καλό» κορίτσι βγαλμένο από τη δεκαετία του ’50 συναντάει ένα «κακό» κορίτσι του σημερινού L.A. με μια ακατανίκητη ροκ διάθεση. Αυτή είναι η εικόνα της συλλογής, που αποτελεί μια συνάντηση ρετρό επιρροών και σύγχρονων τάσεων. Tα ψηλόμεσα, οι αυστηρές πιέτες, οι φούστες μόλις πάνω από το γόνατο και τα αέρινα little dresses συνδυάζονται με τα combo bombers, τα biker jackets, τα sweatshirts, τα πλεκτά με την αραιή πλέξη, τα κρόσσια και τα μπαλώματα, το denim και το δέρμα. Η ζορζέτα, το τούλι και η δαντέλα δημιουργούν μια σύγχρονη μαγεία όταν συνδυάζονται με δέρμα και fleece, ενώ το απαλό ροζ, τα πανέμορφα λαμπερά χρώματα, τα floral και τα pindot prints δίνουν καινούργιο λόγο ύπαρξης όταν εμφανίζονται αιφνιδιαστικά σαν tattoo επάνω στο μαύρο και το μπλε σκούρο χρώμα ή πάνω στις αποχρώσεις του γκρι.

Για τους άνδρες, το επαναστατικό ύφος που διαπνέει τη συλλογή, είναι σαν θόρυβος παράνομων αγώνων αυτοκινήτου, σκηνή – φετίχ από τους δρόμους της δεκαετίας του ’50.

Και ενώ επίκεντρο της συλλογής αποτελεί το denim και δέρμα – στοιχεία αρχέτυπα των θρυλικών δεκαετιών, η ίδια συλλογή ξαφνικά στρέφεται στα ξεθωριασμένα από τον ήλιο και την αλμύρα αντικείμενα των surfer, εμβληματικές επίσης εικόνες από τις παραλίες της νότιας Καλιφόρνια.

Για άλλη μια φορά, τα ρετρό στοιχεία διασταυρώνονται με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα; Μια εντυπωσιακή σειρά από Harrington μπουφάν, πουκάμισα με κοντό μανίκι, πόλο και παντελόνια στο ύψος του αστραγάλου μαζί με βερμούδες, biker jackets, τζιν πουκάμισα και μπλούζες διακοσμημένα με patch sweats. Τα χρώματα της συλλογής ξεκινούν από το μαύρο, το σκούρο μπλε, το γκρι και τις χακί αποχρώσεις για να καταλήξουν σε μια απαλή παλέτα ξεβαμμένων κόκκινων, πράσινων και πορτοκαλί αποχρώσεων.

Στον τομέα «denim», ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συλλογή Maestro που παρουσιάζεται σε μια μοναδική premium capsule collection, αποτελούμενη από χειροποίητα και αριθμημένα τζιν που έχουν επί τούτου φθαρεί και επιδιορθωθεί με μεγάλη μαεστρία και απευθύνονται τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

REPLAY STORES

NICOSIA 20 A&B, Stasikratous Str. tel.: 00357 22670555

LIMASSOL 118, Anexartisias Str. tel.: 00357 25378837

New opening

PAFOS “Kings Avenue Mall”,

2, corner St. Paul &Tombs of the Kings

tel.: 00357 26949497

Keywords
Τυχαία Θέματα