Η Καποδίστριας παρουσιάζει το 3ο «Autofix show»

Η μοναδική in-house exhibition της Κύπρου, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, έρχεται στις 23 Απριλίου στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης, με περισσότερους από 40 ξένους εκθέτες

Κολοσσιαίες εταιρείες, που κατέχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στο χώρο της αυτοκίνησης παγκοσμίως, έρχονται μετά το Πάσχα στην Κύπρο, για την 3η

έκθεση «THE AUTOFIX SHOW 2017» που διοργανώνει η Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ στις 23 Απριλίου. Πρόκειται για τη μοναδική in-house exhibition της Κύπρου, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στα πρότυπα αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού, με την υπογραφή του μεγαλύτερου εισαγωγέα ανταλλακτικών &ειδών αυτοκινήτου στο νησί.

Το «AUTOFIX SHOW» θα στεγαστεί στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, καταλαμβάνοντας χώρο σχεδόν 2.000τμ και θα είναι ανοικτό από τις 10:00πμ έως τις 8:00μμ. Υπολογίζεται ότι από την πύλη της θα διέλθουν περισσότερα από 5.000 άτομα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πέραν των 40 εκθετών
Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος μόνο συνεργάτες της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και για το σκοπό αυτό πάνω από 40 εκθέτες θα βρεθούν στην Κύπρο. Ανάμεσά τους εταιρείες και εργοστάσια που προμηθεύουν με εξαρτήματα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως Robert Bosch, Schaeffer Automotive, NGK και Mann Filter, η Hankook, ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως, αλλά και η Castrol, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των λιπαντικών.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Κύπρο, όσον αφορά στον αριθμό των προσκεκλημένων από το εξωτερικό. Πέραν των 75 επαγγελματιών από Γερμανία, Ιταλία, Δανία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Πολωνία, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες θα βρεθούν στο νησί μας για το «AUTOFIX SHOW 2017», ώστε να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε απευθείας επαφή με το αγοραστικό κοινό της Κύπρου. Εκτιμάται πως η Λευκωσία θα επωφεληθεί από περίπου 250 διανυκτερεύσεις, βάζοντας το στίγμα της στο χάρτη του συνεδριακού τουρισμού.

Το κοινό της έκθεσης
Το «AUTOFIX SHOW 2017» απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης -ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών. Προσελκύει ακόμα φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής καθώς και ακαδημαϊκούς των συγκεκριμένων κλάδων.

Το «AUTOFIX SHOW» θα είναι εμπλουτισμένο με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχει η Bosch και τα KS Tools.

Με υπογραφή ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Η έκθεση «THE AUTOFIX SHOW» αποτελεί έμπνευση και διοργάνωση αποκλειστικά της Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ. Η ιδέα γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ η έκθεση άνοιξε πρώτη φορά τις πύλες της τον Απρίλιο του 2013, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κατάρρευση σημαντικού τμήματος το τραπεζικού τομέα. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, το «AUTOFIX SHOW 2013» στέφθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα να επαναληφθεί δύο χρόνια αργότερα, με σαφώς μεγαλύτερα νούμερα όσον αφορά εκθέτες και επισκέπτες. Το «AUTOFIX SHOW 2017» θα είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ.

Λίγα λόγια για την η Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ
Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο, προμηθεύοντας την αγορά με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όσον αφορά σε εξαρτήματα, λιπαντικά, ελαστικά, εξοπλισμό γκαράζ και επαγγελματικά εργαλεία. Ιδρύθηκε το 1969 από τον αείμνηστο Χριστόφορο Καποδίστρια και σήμερα έχει ως στόχο να παρέχει όλη τη σειρά αναλώσιμων που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να είναι στο δρόμο και οτιδήποτε χρειάζεται ένας επαγγελματίας της αυτοκίνησης για να εργαστεί, μετουσιώνοντας σε πράξη το μότο «Κρατάμε την Κύπρο σε Κίνηση». Από το 2011 η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι μέλος και μέτοχος του Ομίλου TEMOT INTERNATIONAL, ο οποίος κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα των ανταλλακτικών και του aftermarket πανευρωπαϊκά. Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εργοδοτεί σήμερα πέραν των 220 ατόμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα