Η καλύτερη explorer του National Geographic στο TEDxLimassol

To TEDxLimassol παρουσιάζει την Onkuri Majumdar, μια από τις καλύτερες explorers του 2015 για το National Georgraphic.

Το TEDxLimassol η διοργάνωση που έχει στόχο να συμβαλει στην τοποθέτηση της πόλης ως επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο παρουσιάζει την Onkuri Majumdar, την ερευνήτρια που καταδιώκει το λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Το TEDxLimassol που πραγματοποιείται με θέμα True Heroes στην Λεμεσό για δεύτερη χρονιά και φιλοξενείται

στο θέατρο Ριάλτο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με 20 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό παρουσιάζει την Onkuri Majumdar, ερευνήτρια της άγριας φύσης και ζωής, μιας από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του National Georgraphic για το 2015.

Το TEDxLimassol που είναι powered by Bank of Cyprus και MTN, και Sponsored by UNIVERSITY OF NICOSIA γίνεται με τα διεθνή πρότυπα και φέρνει στη σκηνή τους πραγματικούς ήρωες που εμπνέουν, καινοτομούν και τροφοδοτούν τους συμμετέχοντες με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

Η Onkuri Majumdar είναι μια από τις πιο σημαντικές ερευνήτριες του National Geographic για το 2015. Μάχεται με τον οργανισμό Freeland να προστατέψει την άγρια ζωή από το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων που μαστίζει και εξολοθρεύει πολλά είδη σε όλο τον κόσμο.

Στη σκηνή του TEDxLimassol μας μιλά και για το έργο της κατά της εμπορίας άγριων ζώων και μοιράζεται τις εμπειρίες της κατά του εγκλήματος βασανισμού. Τα εισιτήρια προπωλούνται στο site www.tedxlimassol.com το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται διαρκώς από σήμερα μέχρι τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα