Η ΙΚΕΑ υποδέχεται τον χειμώνα με τη νέα εορταστική σειρά VÄRMER

Μια χειμερινή σειρά προορισμένη για την εορταστική περίοδο αλλά και για συγκεντρώσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα στο σπίτι.

Η νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER της ΙΚΕΑ αποτελείται από προϊόντα που κατανοούν την προσωπικότητά μας και βασίζονται στο γεγονός ότι ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να γιορτάζει και να μοιράζεται στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δίνοντας έμφαση στο αίσθημα του «ανήκειν», η σειρά φέρνει φως

στο σπίτι με ένα LED φωτιστικό, ξεχωριστά κηροπήγια και έναν πολυέλαιο. Επίσης, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για οικογενειακές συγκεντρώσεις με κομψά είδη σερβιρίσματος ενώ παράλληλα εστιάζει στα φυσικά υλικά με καλύμματα μαξιλαριών φτιαγμένα από γιούτα και ένα χαλί φτιαγμένο από μαλλί. Την σειρά ολοκληρώνουν μια πολυθρόνα, ένα πουφ, ένας πάγκος και ένα καλάθι.

Η σειρά προέκυψε από δύο σχεδιαστές από διαφορετικά μέρη του κόσμου, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τις δικές τους καθημερινές οικογενειακές στιγμές.

Περάστε χρόνο με το παιδί σας είτε απλά χαλαρώνοντας είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο πάνω στην πολυθρόνα VÄRMER σε μαύρο χρώμα, η οποία έχει πολύ άνετο και ευρύχωρο κάθισμα.

Η φιλοσοφία της ΙΚΕΑ γύρω από την βιωσιμότητα αναδεικνύεται σε όλες τις καινούργιες της σειρές και προϊόντα. Διακοσμήστε τον χώρο σας με τα εντυπωσιακά και ξεχωριστά καλύμματα μαξιλαριών της σειράς, σε φυσικό χρώμα και απαλή υφή, φτιαγμένα από γιούτα, ένα απόλυτα ανανεώσιμο υλικό.

Ώρα να ζεστάνετε τον χώρο σας και να νιώσετε ελεύθεροι περπατώντας ξυπόλυτοι πάνω σε ένα όμορφο, ανθεκτικό χαλί μπλε χρώματος, κατασκευασμένο από μαλλί, υλικό ανανεώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα, μεταφέροντας παντού, το όμορφο και ξεχωριστό LED φωτιστικό πολλαπλών χρήσεων, το οποίο μπορείτε να φορτίσετε εύκολα, μέσω της υποδοχής USB.

Η σειρά περιλαμβάνει ακόμη είδη σερβιρίσματος, όπως δίσκο, κανάτα και φλιτζάνια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για καθημερινή χρήση είτε σε ειδικές περιπτώσεις. Για τα μπολ της σειράς, οι σχεδιαστές αναφέρουν: «Κατά τη χειμερινή εορταστική περίοδο ο καιρός είναι ζεστός στην Κένυα και είναι η εποχή της συγκομιδής των αβοκάντο, η οποία μας έδωσε την ιδέα για το σχήμα των τριών διαφορετικών μπολ που στοιβάζονται, της σειράς VÄRMER. Έχουμε εμπνευστεί από την πορσελάνη Σουαχίλι και η διακόσμηση

απεικονίζει cashew nuts, που συμβολίζουν την τύχη. Όμοια σχήματα βρίσκονται επίσης στα υφάσματα Kenyan Kanga. Ελπίζουμε ότι, τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας, θα απολαύσετε το περιεχόμενο και την εμφάνιση αυτών των μπολ, όταν τα τοποθετήσετε στο τραπέζι.»

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά VÄRMER στο κατάστημα ΙΚΕΑ.

ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα