Η Γουέστ Χαμ ζητά επειγόντως διευκρινίσεις από την UEFA

Η Γουέστ Χαμ δήλωσε «έκπληκτη» από την απόφαση της UEFA να απαγορεύσει στους οπαδούς της να παρευρεθούν στον εκτός έδρας αγώνα της αγγλικής ομάδας με τη Ραπίντ Βιέννης, ζητώντας επειγόντως διευκρινίσεις από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. 

Η UEFA απαγόρευσε στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να ταξιδέψουν στην Αυστρία για τον

εκτός έδρας αγώνα των «σφυριών» στο Europa League με τη Ραπίντ Βιέννης στις 25 Νοεμβρίου, μετά από «προβλήματα» που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα τους με την Γκενκ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Οι φίλαθλοι της Γουέστ Χαμ που έκαναν το ταξίδι για το Βέλγιο είχαν κατηγορηθεί επίσης για  «ρίψη αντικειμένων» μετά το ισόπαλο 2-2 με την Γκενκ στις 4 Νοεμβρίου.

 «Είμαστε έκπληκτοι που λάβαμε αυτή την τιμωρία και είμαστε απογοητευμένοι για τους οπαδούς που συμπεριφέρθηκαν άψογα και υποστήριξαν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια και τώρα δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα του Europa League» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γουέστ Χαμ και συνέχισε:

«Ο σύλλογος ζήτησε το πλήρες γραπτό αιτιολογικό από την UEFA σχετικά με αυτές τις κυρώσεις και τους ζήτησε να επισπεύσουν το αίτημά μας, δεδομένου ότι περαιτέρω καθυστέρηση θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στους οπαδούς για άλλη μια φορά».

Η UEFA επέβαλε στον σύλλογο της Premier League πρόστιμο 30.000 ευρώ.
 
 Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου του Europa League με 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, τέσσερις περισσότερους από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα