Η ΕΥ Κύπρου γιορτάζει τα 80χρονα της

Περισσότεροι από 400 πελάτες και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της ΕΥ, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπουργοί, βουλευτές και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ανώτερα στελέχη των κέντρων λήψεων αποφάσεων και μεγάλων επιχειρήσεων από την Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς επίσης και μέλη του προσωπικού της ΕΥ, γιόρτασαν στις 8 Νοεμβρίου τα 80 χρόνια της ΕΥ στην Κύπρο,

στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Στην εκδήλωση εορτασμού των 80 χρόνων, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, Σταύρος Παντζαρής, δήλωσε:

«Είναι τιμή μου να στέκομαι ενώπιον σας απόψε, εκπροσωπώντας όλους τους συνεταίρους και το προσωπικό της ΕΥ στην Κύπρο. Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στην επιτυχή πορεία που χάραξαν προηγούμενα στελέχη και οι εκατοντάδες άνθρωποι που αποτέλεσαν μέλη της οικογένειας της ΕΥ στο παρελθόν και που έχουν συνεισφέρει στη διαμόρφωση της εταιρείας μας σε αυτό που είναι σήμερα».

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 80 χρόνων, η ΕΥ Κύπρου υπήρξε πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης, φορολογικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από ιδιώτες και επιχειρηματίες μέχρι σημαντικές δημόσιες εταιρείες και μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς. Η εταιρία έχει εξελιχθεί από μια μικρή ομάδα επαγγελματιών το 1937, όταν ιδρύθηκε ο συνεταιρισμός Russel &Co., σε ένα οργανισμό με κορυφαία θέση στην Κύπρο, με πέραν των 300 εργαζομένων σε Λευκωσία και Λεμεσό και μέρος του διεθνούς δικτύου της ΕΥ.

Ο κ. Παντζαρής τόνισε στη χαιρετιστήρια ομιλία του:

«Είμαστε περήφανοι για την 80χρονη ιστορία μας, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Κύπρου. Ως εταιρία, βιώσαμε τα καλά και τα δύσκολα και καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις, αναπτύσσοντας κι εξελίσσοντας την παρουσία μας. Είχαμε 80 υπέροχα χρόνια και προσβλέπουμε στα επόμενα 80!»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η ηγετική ομάδα της περιφέρειας της ΕΥ Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στη χαιρετιστήρια ομιλία του ο περιφερειακός διευθύνων σύμβουλος, Jacek Kedzior, δήλωσε:

«Το ότι γιορτάζουμε 80 χρόνια ιστορίας της EY στην Κύπρο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και εκτιμούμε πολύ τις σχέσεις, τόσο επιχειρηματικές όσο και φιλικές, που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και στα επόμενα χρόνια. Μαζί θα συμβάλλουμε όλοι στην εξέλιξη των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών, στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην ενίσχυση της κοινωνίας της Κύπρου».

Την επετειακή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος με ένα σύντομο χαιρετισμό συνεχάρη την EY για την επίτευξη αυτού του ορόσημου των 80 χρόνων επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κύπρο.

Σε μια περίοδο πρωτοφανών αλλαγών και καθημερινών νέων προκλήσεων η ΕΥ επέλεξε να γιορτάσει αυτή τη σημαντική επέτειο, όχι μόνο κοιτώντας πίσω στα τελευταία 80 χρόνια με περηφάνια, αλλά επίσης ατενίζοντας μπροστά με περιέργεια και προσμονή για το αύριο, τονίζοντας τις στενές σχέσεις της ΕΥ με την επιχειρηματική κοινότητα, την κοινωνία αλλά και το μέλλον.

Η εκδήλωση, η οποία έφερε τον τίτλο «Take hold of the future», συγκέντρωσε πρωτότυπα εκθέματα και παρουσιάσεις που προσέφεραν τροφή για σκέψη για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, περιλαμβανομένης της Doris, ενός ανθρωποειδούς ρομπότ με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, το οποίο κατάφερε να ψυχαγωγήσει τους προσκεκλημένους κατά τη διάρκεια επί σκηνής συνομιλίας με τον κ. Παντζαρή. Στο επίκεντρο της βραδιάς ήταν η διορατική παρουσίαση του Δρ. Patrick Dixon, του κορυφαίου μελλοντιστή στην Ευρώπη και ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή οραματιστές στον τομέα των επιχειρήσεων, ο οποίος έδωσε ενδιαφέροντα μηνύματα σε ότι αφορά το μέλλον των ανθρώπων και της τεχνολογίας.

Με αφορμή την 80η επέτειο της στην Κύπρο και ως απτή ένδειξη δέσμευσης στο στόχο της οικοδόμησης ενός καλύτερου κόσμου, η EY ανακοίνωσε εισφορά ύψους €15.000 στην ACET, μια φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Δρ. Patrick Dixon, με στόχο την παροχή προγράμματων πρόληψης του HIV, καθώς και περίθαλψης και υποστήριξης ανά τον κόσμο, με έμφαση στα φτωχότερα κράτη.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε δεξίωση-κοκτέιλ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής του Concordia String Quartet.

Keywords
Τυχαία Θέματα