"Θα το εξετάσουμε και θα τοποθετηθούμε"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη διαγραφή χρεών, τονίζοντας ότι θα εξεταστεί και η ομάδα θα τοποθετηθεί επίσημα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
-Χρειαζόταν αυτή η διακοπή. Θα δοθεί ο χρόνος στον προπονητή, έτσι ώστε να δουλέψει κάποια πράγματα που θέλει. Αύριο υπάρχει φιλικό με την Αναγέννηση, με τον προπονητή να δοκιμάζει πολλά πράγματα. Θα βοηθήσει και τους τραυματίες να επιστρέψουν. Η ομάδα με την ΑΕΛ θα είναι έτοιμη.
-Κάνει αρκετή δουλειά

στην τακτική ο προπονητής. Αυτό το χρονικό διάστημα βλέπουμε ότι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Με τον Ερμή, στα πρώτα 25 λεπτά δημιουργήσαμε έξι ευκαιρίες. Θα δουλέψουμε στο τελείωμα των φάσεων, έτσι ώστε η ομάδα να σκοράρει πιο εύκολα. Η ομάδα ανεβαίνει και θα έρθουν και οι βαθμοί.
-Θα ενισχύσουμε την ομάδα αναλόγως του οικονομικού. Έχουν εντοπιστεί αδυναμίες σε κάποιες θέσεις και σε αυτές θα ενισχυθούμε.
-Για τη διαγραφή χρεών: Περιμένουμε τις λεπτομέρειες και θα τοποθετηθούμε και επίσημα. Έπρεπε να γίνεται λίγο πιο ισόποσα αυτή η διαγραφή. Θα το εξετάσουμε και θα τοποθετηθούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα