Η δεύτερη… «έξοδος» του Βάσκου στην Ευρώπη

Ο Μικέλ Αρρουμπαρρένα ήρθε στην ΑΕΛ ως η πιο ηχηρή μεταγραφή με στόχο να γίνει η μηχανή των γκολ της φετινής ομάδας που σχεδίασε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Βεβαίως την ποιότητα του και τις ικανότητες του στο γκολ καλείται να τις αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Η μεταγραφή του Βάσκου επιθετικού θα είναι η δεύτερη του σε ομάδα της Ευρώπης. Πάντως η πρώτη αποδείχθηκε

αποτυχημένη, αφού το 2008 πήγε στη Λέγκια, ωστόσο η παρουσία του εκεί κράτησε μόλις έξι μήνες με συνολικά 300 λεπτά συμμετοχής σε τρείς διοργανώσεις και χωρίς γκολ (κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη)!

Ο Αρρουμπαρρένα άρχισε την καριέρα του από την Ατλέτικ Μπιμπάο και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Βασκονία, Οσανούνα, Χέρθ, Τενερίφη, Ειμπάρ, Λεγκάνες και Ουέσκα με περισσότερα από 80 γκολ στην καριέρα του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ελπίζει ότι η δεύτερη έξοδος του 33χρονου πλέον επιθετικού θα είναι επιτυχημένη και θα οδηγήσει την ΑΕΛ προς την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας. Μπορεί σαν όνομα να είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΛ, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, καθώς θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα