Η Ατλέτικο Μαδρίτης αγοράζει τη Λανς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe», η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στην αγορά της Λανς!

Μια κάπως... περίεργη ιστορία, που ωστόσο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από πηγές στην Ισπανία. Το σημερινό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας αποκαλύπτει ότι οι «ροχιμπλάνκος» είναι πολύ κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λανς και να την κάνει θυγατρική της σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα

με το δημοσίευμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο, Μιγκελ Άνχελ Χιλ, ο οποίος είναι και ο μεργαλομέτοχος της ισπανικής ομάδας, έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Αζέρο ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου, Χαβίζ Μαμάντοφ. Η προσφορά έχει κατατεθεί γραπτώς και αναμένεται άμεσα να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. «Είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο ζήτημα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν συζητήσεις» είπε στην γαλλική εφημερίδα εκπρόσωπος της Ατλέτικο, στόχος της οποίας είναι το άνοιγμα στη γαλλική αγορά το οποίο εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει με την εξαγορά της Λανς, η οποία αγωνίζεται πια στην δεύτερη κατηγορία.

Όπως σημειώνεται, βέβαια, αν τελικά έχουν θετική κατάληξη οι επαφές, η Λανς δεν θα ανήκει απευθείας στην Ατλέτικο, αλλά στον Χιλ. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο στην Ευρώπη, καθώς Ουντινέζε, Γρανάδα και Γουότφορδ συνδέονται μ΄σω της ιταλικής οικογένειας Πότσο. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η UEFA απαγορεύει στους αποκαλούμενος «επιμέρους» συλλόγους να συμμετέχουν στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα