Σε ξωκλήσι της επαρχίας Λάρνακας γίνονται εξορκισμοί

Ένα ξωκλήσι σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ένας διορατικός ιερέας και μερικές περίεργες ιστορίες για δαιμόνια και εξορκισμούς, αποτέλεσαν τις αφορμές για να ξεκινήσει το ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η City Free Press.

«Ώσπου να καθαρίσω εν έμπαινα μέσα στην εκκλησία. Όποτε εδοκίμαζα, έχανα τα λογικά μου. Εβαστούσαν με τέσσερις για να με

βάλουν μέσα τζαι ώσπου εκόντευκεν ο τζαιρός να καθαρίσω, τα πράματα εγίνουνταν σιειρόττερα. Αντιδρούσε, εν έθελεν να φύει που μέσα μου…». Αυτά μας είπε, μεταξύ άλλων, ο φανερά ταραγμένος και πολύ φορτισμένος κύριος Μ., τον οποίο συναντήσαμε τυχαία εκεί και μας διηγήθηκε την εμπειρία του με τα μάγια και τους δαίμονες.

«Αυτό που έζησα, δεν περίμενα ποτέ πώς υπάρχει στ’ αλήθεια. Είδα έναν άνθρωπο να βγάζει άναρθρες κραυγές, να βρίζει, να αλλάζει φωνές, να σπάει την καρέκλα και να προσπαθεί να ξεφύγει. Δέος, μόνο δέος. Όταν τον ξανάδα ήταν μια χαρά, πράος φιλικός, χαμογελαστός», όπως χαρακτηριστικά μας είχε πει η Μαρία κάποιους μήνες πριν, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ιστορία που ακούσαμε πριν από μερικές μέρες.

«Η εκκλησία πιστεύει στα δαιμόνια, αλλά τέτοιες τελετές πρέπει να γίνονται με φειδώ» δηλώνει ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, έχοντας γνώση της κατάστασης.

Μπες στη City Free Press για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο και τη συγκλονιστική μαρτυρία του κύριου Μ. πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα