Η ατάκα σχολιαστή που αγρίεψε τη Σερένα!

Μια λέξη που χρησιμοποίησε ο σχολιαστής του ESPN για τη Βένους Ουίλιαμς προκάλεσε σάλο στο Αυστραλιανό όπεν και ξεσήκωσε τα social media, όχι όμως και την ίδια την Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία έδειξε πως στέκεται υπεράνω τέτοιων καταστάσεων. «Σαν ένας γορίλας» είπε ο Νταγκ Άντλερ για την επτά φορές νικήτρια της διοργάνωσης, όταν θέλησε να περιγράψει το πώς κατατρόπωνε την Ελβετίδα Στέφανι Βέγκελε με 6-3, 6-2, για να περάσει στον επόμενο γύρο, όπου επίσης συνέτριψε την Κινέζα Ντουάν Γινγκ

Γινγκ με 6-1, 6-0.

Η Βένους ρωτήθηκε σχετικά και απόλυτα ήρεμη, απάντησε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω μια θαυμάσια καριέρα, γεμάτη θετικά στοιχεία. Έχω επικεντρωθεί σε αυτό. Είναι μια όμορφη ζωή για μένα. Αυτό εξηγεί το πώς αισθάνομαι για κάθε απλό πράγμα».

Πάντως, το ESPN παραδέχθηκε πως όσοι σχολιάζουν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις λέξεις που χρησιμοποιούν, ενώ ο ίδιος ο Άντλερ ζήτησε συγνώμη και απομακρύνθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σε αντίθεση με την αδελφή της, η Σερένα Ουίλιαμς δεν έδειξε να είναι και τόσο «κούλ». Εκνευρίστηκε από δημοσιογράφο, όταν της είπε ότι δεν έπαιξε και τόσο καλά στον αγώνα με τη Λούσι Σαφάροβα και πως έκανε μια προβληματική εμφάνιση.

«Είστε σοβαρός;», τον ρώτησε εκνευρισμένη η Σερένα και αμέσως μετά, στον ίδιο τόνο, του είπε: «Θα έπρεπε να ήσασταν εκεί έξω. Δεν είστε ευγενικός και θα έπρεπε να απολογηθείτε γι' αυτό».

Ο δημοσιογράφος ξαφνιάστηκε και ζήτησε συγγνώμη, για να πει η Σερένα Ουίλιαμς αμέσως μετά: «Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση αυτή που έκανα. Έπαιξα πολύ καλά. Η Σαφάροβα είναι σπουδαία παίκτρια και η προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωπες σε Grand Slam, ήταν σε τελικό. Πρέπει να ρισκάρεις για να τη νικήσεις και, όταν ρισκάρεις, θα κάνεις και λάθη. Συνολικά, λοιπόν, πιστεύω ότι έκανα έναν εξαιρετικό αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα