Η Αρμενία επικράτησε με 4-2 της Βοσνίας! (video)

Με πρωταγωνιστική τον εκπληκτικό Μχιταριάν (δύο γκολ, μια ασίστ) η Αρμενία νίκησε 4-2 την Βοσνία και προκάλεσε... χαμό στον όμιλο των προκριματικών όπου συμμετέχει η Ελλάδα.

H Αρμενία πήρε τεράστια νίκη στο Γερεβάν με 4-2 κόντρα στην Βοσνία και την προσπέρασε στην βαθμολογία του 10ου ομίλου των προκριματικών, στον οποίο συμμετέχει η Εθνική Ελλάδας. Με αυτό

το τρίποντο οι Αρμένιοι πήγαν στους 9 και με αγώνα περισσότερο πλησίασαν στο -3 την 2η, Φινλανδία, η οποία το βράδυ υποδέχεται την Ιταλία.

Μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, όταν μετά τη σέντρα από δεξιά του Μπαρσεγκιάν η μπάλα πέρασε απ' όλους και πήγε στον Μχιταριάν ο οποίος απέφυγε τον keeper, Σέχιτς, και σκόραρε στην κενή εστία. Το 1-0 έμεινε όμως μόνο για δέκα λεπτά καθώς στο 13' ο Γκόγιακ έκανε όμορφες ντρίμπλες από αριστερά και την συρτή σέντρα, η άμυνα της Αρμενίας απουσίαζε και ο Τζέκο από κοντά πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ του για το 1-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και το 66', η ομάδα του προπονητή με όνομα... Γκιουλμπουνταγκιάντς, έκρυψε την μπάλα και έπειτα από ασίστ του δεξιού μπακ, Χαμπαρτζουμιάν, ο Μχιταριάν έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ. Ομως ούτε αυτό το προβάδισμα έμελλε να κρατήσει πολύ για την Αρμενία, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά ο Κολάσινατς έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά, η άμυνα και πάλι είχε πάρει ρεπό και από την μικρή περιοχή ο Γκόγιακ από δημιουργός έγινε σκόρερ για το 2-2. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν τον τελευταίο λόγο για μια πολύ μεγάλη νίκη καθώς στο 77' ο Μχιταριάν έφυγε από αριστερά και έδωσε πάρε-βάλε στον Χαμπαρτζουμιάν για το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 95' από το αυτογκόλ του Λόντσαρ.

Αρμενία (Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς): Χαϊραπετιάν, Χαμπαρτζουμιάν, Χαρογιάν, Ισκανιάν, Μχιταριάν, Μκρτσιάν (75' Γκριγκοριάν), Κ. Χοβνανισιάν (Αρμάν Χοβνανισιάν), Χοβσεπιάν (77' Βαρντανιάν), Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Ανταμιάν.

Βοσνία (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Σέχιτς, Κολάσινατς, Ζουκάνοβιτς, Μπίτσακσιτς, Τοντόροβιτς (85' Μπάγιτς), Πιάνιτς, Μπέσιτς (80' Λόντσαρ), Τσίμιροτ, Γκόγιακ, Βίσκα (64' Ντούλγιεβιτς), Τζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα