Δύο τροχαία στην Αιτωλοακαρνανία, σε κατάσταση μέθης οι οδηγοί – Εγκατάλειψη τραυματία στη Βόνιτσα

Δύο νέα τροχαία σημειώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία με τους οδηγούς να βρίσκονται σε κατάσταση μέθης, στο ένα συνέβη και εγκατάλειψη τραυματία, κοντά στη Βόνιτσα. Πέντε τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο…

Συγκεκριμένα, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (06/09), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας 24χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία

για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος…..

Με βάση της ανακοίνωσης της Αστυνομίας ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό υπό την επήρεια μέθης, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό της και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής (06.09), στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόνιτσας – Αστακού, ο δράστης οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 43χρονος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αττικής.

Ο δράστης αμέσως μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον σοβαρά τραυματία, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στη Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 24χρονος δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου είχε μεταβεί , επειδή αισθάνονταν αδιαθεσία.

Σε αλκοτέστ που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοοόλ τρεις φορές πάνω από το όριο του αυτοφώρου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Ακόμα ένα τροχαίο στο Παναιτώλιο

Στο Παναιτώλιο, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (06/09) ένας 30χρονος οδηγός ενός φορτηγού, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο υλικών ζημιών και διαπιστώθηκε πως ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη και υπό την επήρεια μέθης οδήγηση

Συνελήφθη, στο Παναιτώλιο Αγρινίου το βράδυ της Παρασκευής (06/09) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης».

Πέντε τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο

Άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στις 02.30 μετά τα μεσάνυχτα στον Καρτερό στο Ηράκλειο, μετά από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Στα δύο οχήματα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό του ενός, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, ελαφρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματισμένα.

Οι ζημιές στα αυτοκίνητα είναι μεγάλες. Το Ανακριτικό της Τροχαίας ερευνά τα αίτια του νέου τροχαίου ατυχήματος.

(πληροφορίες από agriniopress.gr, ekriti.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα