Η Prestigio πρωτοπορεί στην εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών

Η Prestigio πρωτοπορεί στην εκπαίδευση και ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με τo νέo διαδραστικό πίνακα ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Ιδανική λύση για νηπιαγωγεία, παιχνιδότοπους, kids clubs ξενοδοχείων, kids corners εστιατορίων, καφετεριών, καταστημάτων, ιατρείων κ.λ.π. 

Το Prestigio Multiboard for Kids 43” είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και προσφέρεται τόσο για εκπαιδευτικούς

όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι:

η UHD οθόνη βασισμένη σε ELED τεχνολογίαη δυνατότητα multitouch εώς 10 σημείων επαφής και δύο σημείων γραφήςτο λειτουργικό σύστημα Androidη ρυθμιζόμενη βάση με δυνατότητα κλίσης εώς και 180 °οι στρογγυλεμένες γωνίες για την προστασία και ασφάλεια των παιδιώντο προεγκατεστημένο λογισμικό με ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές εφαρμογέςWiFi, camera, ηχεία, διαδραστικό στυλό


https://solutions.asbis.com/vendors/prestigio/create-kids-area-in-5-minutes

Η τοποθέτηση ψυχαγωγικού εξοπλισμού όπου τα παιδιά μπορούν να ψυχαγωγηθούν με ενθουσιασμό ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τις αγορές ή τις υπηρεσίες τους, αποτελεί πλέον τάση για τη σύγχρονη επιχείρηση κυρίως του λιανικού και Ho.Re.Ca. τομέα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη γιατί η δημιουργία ενός παιδικού χώρου είναι ένας τρόπος να αυξηθεί ο χρόνος επίσκεψης του πελάτη, να προσελκυθούν νέοι πελάτες και συνεπώς να αυξηθούν τα έσοδα της επιχείρησης.

Το Prestigio Multiboard for Kids 43”αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση έτοιμη για χρήση η οποία παρέχει:

Ευελιξία στη μετακίνηση και στη χρήσηΔυνατότητα τοποθέτησης σε περιορισμένους χώρουςΛειτουργικότητα και ασφάλεια στα παιδιάΔυνατότητα εγκατάστασης και μετάδοσης ασφαλούς περιεχομένουΛειτουργία Plug &Play


https://prestigio.com/multiboards/multiboard-43-d-series-uhd

Δημιουργήστε Kids’ Area σε 5 λεπτά!!!

«Με το Prestigio Multiboard for Kids 43” η κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει σε 5 λεπτά το δικό της χώρο για παιδιά και να αποτελέσει ένα αγαπημένο οικογενειακό προορισμό» ανέφερε ο Business Development Manager της ASBIS MED και υπεύθυνος για το brand Prestigio, κύριος Γεώργιος Σταύρου.

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία πολυεθνική εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITΙ αλλά επίσης και τα δικά της brands Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσω e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την Prestigio:

Η Prestigio ως brand της ASBIS γίνεται όλο και πιο γνωστή και αναγνωρίσιμη σε πάνω από 75 χώρες παγκοσμίως. Από την ημέρα δημιουργίας της έχει ως στόχο να προσφέρει και να αναπτύσσει καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας προς τους πελάτες της, λύσεις για αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και για δημόσιους χώρους. Κάποια από τα προϊόντα που προσφέρει η Prestigio είναι τα multiboards, smartphones, tablets, GPS, laptops, digital signage κλπ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.prestigio.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα