Η Nutricia υποδέχεται το πρώτο νεογέννητο του 2016

Με δώρο χρηματικό ποσό ύψους €1000, υποδέχθηκε η Nutricia, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παιδική διατροφή, το πρώτο νεογέννητο του 2016, που γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου στις 02.00πμ στη Κλινική Πανταζή στη Λεμεσό.

Η Nutricia, από το 2007, κάθε χρόνο, προσφέρει δώρο, χρηματικό ποσό στους πανευτυχείς γονείς του πρώτου νεογέννητου του χρόνου, Roberto Toska και Ζωή

Κατσαρή, στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματός της «Στηρίζοντας τη Ζωή». To ειδικό αυτό πρόγραμμα είναι μια συνεργασία της διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης «Παιδικά Χωριά SOS» και της DANONE NUTRICIA Early Life Nutrition και μέσα από αυτό, έχουν προσφερθεί πέραν των €38,000 σε φιλανθρωπικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις πιο ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Όραμα της Nutricia είναι να στηρίξει την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας και να συντείνει στη βελτίωση της ποιότητας της οικογενειακής ζωής στην Κύπρο. Το χρηματικό ποσό παρέδωσε στους γονείς, μαζί με ευχές για μια όμορφη και υγιή ζωή, ο Διευθυντής Επιστημονικής Ενημέρωσης, Μάρκετινγκ &Πωλήσεων κος Ανδρέας Γεωργιάδης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο γυναικολόγος Δρ. Αντρέας Πανταζής και ο παιδίατρος Δρ. Μιχάλης Ιασωνίδης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τη NUTRICIA για την πρωτοβουλία της αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα