Η Hyundai Motorsport παρουσίασε το i20 WRC νέας γενιάς

Μπροστά σ’ ένα κοινό που αποτελείτο από εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και εκλεκτούς προσκεκλημένους, η Hyundai Motorsport παρουσίασε το αγωνιστικό i20 WRC νέας γενιάς, για την τρίτη κατά σειρά αγωνιστική περίοδο.

Η επίσημη παρουσίαση το i20 WRC έρχεται να σημάνει το άνοιγμα ενός νέου συναρπαστικού κεφαλαίου στη σύντομη ιστορία της Hyundai Motorsport. Κτίζοντας πάνω στις δύο πετυχημένες χρονιές που προηγήθηκαν, η ομάδα μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή

στο δρόμο προς την καθιέρωση της σαν μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα, απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους.

Από το 2013 μέχρι σήμερα, η ομάδα δημιούργησε ένα εντελώς νέο αγωνιστικό προφίλ από το πουθενά, που διακρίθηκε στην αγωνιστική περίοδο του 2014. Αυτό μεταφράστηκε σε τέσσερεις παρουσίες στο βάθρο των νικητών και σε προσπάθεια για κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Το νέο i20 WRC είναι αποτέλεσμα της μέχρι σήμερα επιτυχημένης απόδοσης της ομάδας και έχει ήδη διανύσει 8.000 χιλιόμετρα σε δοκιμές, πριν το πρώτο αγώνα του 2016, στο Μόντε Κάρλο. Τα συμπεράσματα των οδηγών από τις δοκιμές καταδεικνύουν ότι το νέο i20 WRC είναι πιο γρήγορο και ακόμα πιο αξιόπιστο στην οδήγηση.

Η Hyundai Motorsport θα ρίχνει τρία αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος, με τους Dani Sordo, Hayden Paddon και Thierry Neuville στο τιμόνι, με τους αντίστοιχους αριθμούς 3, 4 και 20.

Οι τρεις οδηγοί ήταν παρόντες στην πρώτη παρουσίαση του νέου i20 WRC, το ίδιο και εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων εταιρειών Shell και Mobis. Ως οδηγός δοκιμών, θα παραμείνει στην ομάδα ο Kevin Abbring, οδηγώντας ένα τέταρτο αυτοκίνητο, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στους τεχνικούς της Hyundai Motorsport.

Η προσοχή όλων είναι πλέον στραμμένη στον πρώτο αγώνα του 2016, που θα γίνει τον Ιανουάριο στο Μόντε Κάρλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα