Η Emirates ανακοινώνει υπηρεσία στην Πόλη του Παναμά

• Η Πόλη του Παναμά θα είναι η πρώτη πύλη της Emirates στην Κεντρική Αμερική, παρέχοντας βολικές συνδέσεις με Λατινική Αμερική, Νότια Αμερική και πέρα.

• Το νέο δρομολόγιο θα είναι η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο και το μόνο που θα προσφέρει υπηρεσίες Πρώτης Θέσης.

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων, τόπων και οικονομιών, ανακοίνωσε τα σχέδια της να ξεκινήσει υπηρεσίες

στην Πόλη του Παναμά, από την 1η Φεβρουαρίου 2016. Η νέα υπηρεσία θα είναι η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο (17 ώρες και 35 λεπτά προς δυτική κατεύθυνση) και θα είναι η πρώτη πύλη προορισμός της Emirates στην Κεντρική Αμερική.

Η υπηρεσία για την Πόλη του Παναμά, την πρωτεύουσα του Παναμά και τη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό, θα αρχίσει με μια καθημερινή πτήση που θα εκτελείται από ένα αεροσκάφος Boeing 777-200LR σε διάταξη 3-κατηγοριών θέσεων - 8 στην Πρώτη Θέση, 42 στην Business Class και 216 στην Οικονομική Θέση. Το αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και 15 τόνους φορτίου. Οι βασικές εισαγωγές στη χώρα περιλαμβάνουν φαρμακευτικά προϊόντα, μηχανικά προϊόντα, ράβδους σιδήρου/χάλυβα, και ηλεκτρονικά. Η υπηρεσία για την Πόλη του Παναμά θα λειτουργεί μέσα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Τοκουμέν.

Τόσο μια ζωντανή μητρόπολη όσο και μια πύλη προς τροπικούς προορισμούς, η Πόλη του Παναμά είναι επίσης το οικονομικό κέντρο της χώρας, με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες να είναι το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το εμπόριο και ο τουρισμός. Σε ιδανική τοποθεσία μεταξύ της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, καθώς και του Ατλαντικού και Ειρηνικού Ωκεανού, η Πόλη του Παναμά έχει αναπτύξει ένα ασυναγώνιστο δίκτυο μεταφορών και επικοινωνιών. Λειτουργεί δύο από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια στη Λατινική Αμερική, που περιλαμβάνει το Colon Free Trade Zone – τη δεύτερη μεγαλύτερη ζώνη ελεύθερου εμπορίου στον κόσμο. Επιπλέον, η συνεχιζόμενη επέκταση της Διώρυγας του Παναμά βοήθησε να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη του Παναμά τα τελευταία χρόνια.

«Η Πόλη του Παναμά θα είναι η πρώτη πύλη προορισμό μας στην Κεντρική Αμερική, παρέχοντας μια βολική επιλογή για τους επιβάτες μας που ταξιδεύουν από ή μέσω του παγκόσμιου κόμβου μας στο Ντουμπάι και πέρα σε προορισμούς σε όλη την Κεντρική Αμερική, την Καραϊβική και το βόρειο τμήμα της Νότιας Αμερικής», δήλωσε η Αυτού Υψηλότητά του Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates Airline &Group. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η μόνη αεροπορική εταιρία που προσφέρει καθημερινά, υπηρεσίες Πρώτης Θέσης στους ταξιδιώτες σε αυτό που θα είναι η είναι μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο.»

«Είναι ευχάριστο να βλέπουμε πως οι διπλωματικές προσπάθειες που επικεντρώθηκαν στη δημιουργία ανάπτυξης και ευημερίας για τον Παναμά έχουν υλοποιηθεί», δήλωσε η Isabel de Saint-Malo Alvarado, Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας του Παναμά. «Θα ανοίξουν νέες πόρτες για τη χώρα, με απευθείας σύνδεση με τη Μέση Ανατολή - μια ισχυρή και ακμάζουσα περιοχή με μεγάλες συνέργιες τόσο με τον Παναμά όσο και με τη Λατινική Αμερική.»

«Αυτή η νέα απευθείας πτήση μεταξύ του Ντουμπάι και της Πόλης του Παναμά θα συνδέσει τη Λατινική Αμερική με τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική,» εξήγησε ο Eduardo Fonseca Ward, Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας του Παναμά, στο Ντουμπάι. «Αυτή η σύνδεση θα δημιουργήσει ένα ευρύτερο παγκόσμιο δίκτυο με αμέτρητες εμπορικές και πολιτιστικές ευκαιρίες για τις δύο περιοχές. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με την ομάδα της Emirates, που έχει μοιραστεί το όραμα του Παναμά και του Ντουμπάι ως κόμβοι του εμπορίου, της ευημερίας και της ελπίδας.»

Αργότερα αυτό το χρόνο, η Emirates θα προσθέσει 4 επιπλέον δρομολόγια στο παγκόσμιο δίκτυό της, που θα περιλαμβάνει τη Μασχάντ, Ιράν και το Ορλάντο το Σεπτέμβριο, το Μπαμάκο, Μπαλί τον Οκτώβριο και τη Μπολόνια το Νοέμβριο.

Η υπηρεσία για την Πόλη του Παναμά θα ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου 2016.

Η πτήση της Emirates EK251 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 8:05πμ και θα φτάνει στην Πόλη του Παναμά στις 4:40μμ καθημερινά. Η πτήση επιστροφής EK252, θα αφήνει την Πόλη του Παναμά στις 10:10μμ, με άφιξη στο Ντουμπάι στις 10:55μμ την επόμενη μέρα. Εισιτήρια για ταξίδι στην Πόλη του Παναμά είναι τώρα διαθέσιμα στην αγορά μέσω της Emirates.com ή του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η υπηρεσία της Emirates προς την Πόλη του Παναμά, την πρωτεύουσα του Παναμά και τη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό, θα ξεκινήσει με μια καθημερινή πτήση που θα εκτελείται από ένα αεροσκάφος Boeing 777-200LR σε διάταξη 3-κατηγοριών θέσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα