Η 12αδα της Γαλλίας για το Παγκόσμιο

Τους 12 παίκτες που θα «παλέψουν» για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ανακοίνωσε η Γαλλία, με τον Βενσάν Κολέ να έχει στην διάθεσή του όλα τα μεγάλα αστέρια του γαλλικού μπάσκετ.

Αντίστροφα μετράει η Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Οι «τρικολόρ» ταξιδεύουν στην Κίνα με στόχο την διάκριση, αλλά και την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα παλέψουν

για διάκριση.

Οι δύο τελευταίοι παίκτες που «κόπηκαν» από την 12άδα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας είναι οι Τεό Μαλεντόν και Ελέ Οκόμπο, με τον Κολέ να έχει όλα τα μεγάλα «όπλα» στην διάθεσή του.

Από την 12άδα των Γάλλων ξεχωρίζει ο Ρούντι Γκομπέρ, αλλά και οι Εβάν Φουρνιέ, Νικολά Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Βενσάν Πουαριέ που αναμένεται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εντός 12άδας βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν.

Η τελική 12άδα της Γαλλίας αποτελείται από τους: Φρανκ Ντιλικινά, Αμάθ Εμπαγιέ, Νικολά Μπατούμ, Εβάν Φουρνιέ, Νάντο Ντε Κολό, Βενσάν Πουαριέ, Αντριού Αλμπισί, Λουί Λαμπεϊρί, Ματίας Λεζόρ, Ρούντι Γκομπέρ, Αξέλ Τουπάν, Πολ Λακόμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα