Οργανωμένοι Απόλλων:"Που βαδίζουμε σαν κράτος; -Έχει απαρχαιωμένες σκέψεις"

Μετά τους οργανωμένους της Ανόρθωσης πήραν θέση κατά του προέδρου του ΓΣΟ και οι οργανωμένοι του Απόλλωνα για το θέμα του Τσιρείου.

Αναλυτικά:

"Όποιος έτυχε να ακούσει σήμερα σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή την συνομιλία που έγινε μεταξύ της δημοσιογράφου και του προέδρου του ΓΣΟ θα ήθελε απλά να πάρει φόρα τουλάχιστον απόστασης ενός χιλιομέτρου και να κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

'Ηταν μια συζήτηση η οποία σού προκαλούσε κάτι μεταξύ γέλιου και κλάματος, όπου

είχαμε επιτέλους μια σοβαρή δημοσιογράφο η οποία έθεσε πολύ σωστά και εύλογα ερωτήματα και έναν άνθρωπο τον οποίο άλλα τον ρωτούσες αλλά σου απαντούσε αλλα άκουγε άλλα καταλάβαινε.

Εκτός του οτι ψάξαμε και βρήκαμε ποιός είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος διαπιστώνει κανείς χωρίς να το ερευνήσει ιδιαίτερα μόνο απο τον τρόπο ομιλίας του ότι πίσω από αυτή την τρεμάμενη φωνή ακούς έναν γεροντάκο τουλάχιστον 82 ετών(ηλικία ότι πρέπει για καριέρα), ο οποίος βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του ΓΣΟ μόλις 13 μήνες.

Δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο αλλά που πάμε κύριοι; Που βαδίζουμε σαν κράτος; Πώς μπορεί ένας ολόκληρος λαός να ανέχεται αυτή τη κατάσταση που επικρατεί σε αυτή την χώρα;

Είναι προφανές οτι ο άνθρωπος λόγω ηλικίας εχει απαρχαιωμένες σκέψεις και αντιλήψεις, όλα τα βλέπει καλά και άγια, δεν βλέπει τον λόγο που γίνεται τόσο θέμα με το Τσιρειο.

Και εσύ σαν ένας σύγχρονος άνθρωπος που γεννήθηκες μεταξύ των δεκαετιων 80-90 που πλέον είσαι μορφωμένος, γραμματιζούμενος, ενήμερος, κοσμογυρισμένος απορείς γιατι πρέπει ακόμα να συνεχισεις να ανέχεσαι ολους αυτους τους καρεκλοκένταυρους και δεν μπορείς απλά να του πεις "καημένε παππούλη, καημένε παππούλη πήγαινε σπίτι σου επιτέλους, σίτεψες, κάτσε σπίτι σου να έρθει να αναλάβει την θέση ένας νέος με καινούργιες ιδέες και σύγχρονα μυαλά, πήγαινε σε κανέναν καφενέ να παίξεις την πιλοτα σου.

Μα που ζούμε επιτέλους κύριοι, πως περιμένουμε σαν κράτος η σαν κοινωνία να δούμε προκοπή εφόσον σε κάθε καίριο πόστο είναι διορισμένος ο κάθε τυχάρπαστος, ή ο καθε ξεμωραμένος ηλικιωμένος που παρουσιάζει συμπτώματα άνοιας. Λυπούμαστε πραγματικά που το λέμε αλλά όσο η γενιά των παππούδων μας βρίσκονται στους προεδρικούς θώκους κυβερνητικών υπηρεσιών, υπουργείων και άλλων κρατικών μηχανισμών είμαστε καταδικασμένοι, πρέπει να το χωνέψουμε πως αν δεν σταματήσουμε αυτή την νοοτροπία της κουμπαροκρατίας που μας διακατέχει σε αυτή την έρμη βραχονησίδα θα πρέπει να περιμένουμε να αναπαυθούν εν ειρήνη για να εκσυγχρονίσουμε επιτέλους αυτό το κράτος και τη χώρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα