Γραμματέας ΠΣΕΜ: «Δεν έχουμε πρόβλημα με 4μηνα, πάμε μπροστά»

Σ' εξέλιξη βρίσκεται από τις δύο το μεσημέρι συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΠΣΕΜ και της Παιδοβουλής με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι εξετάσεις τετραμήνων οι οποίες αποτελούν το αγκάθι στην Παιδεία, αφού ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ φαίνεται να αντιδρούν διαφωνώντας με την εφαρμογή των εξετάσεων τετραμήνων από φέτος.

Σ' επικοινωνία που είχαμε με τον Γραμματέα της ΠΣΕΜ, Αντρέα Ζορμπά, ο οποίος είναι παρών στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, μας αναφέρθηκε ότι «η ΠΣΕΜ

θέλει να πηγαίνει μπροστά το δημόσιο σχολείο και εαν οι εξετάσεις τετραμήνων είναι προς αυτή την κατεύθυνση τότε δηλώνουν υπέρ».

Ερωτηθείς κατά πόσο αυτή η θέση ισχύει και για ενδεχόμενη εφαρμογή τετράμηνων εξετάσεων από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, είπε ότι δεν πανε με αρνητική διάθεση στη συνάντηση με τον Υπουργό και είναι έτοιμοι να προτείνουν και να αντιπροτείνουν μέτρα για εφαρμογή των εξετάσεων ακόμα και από φέτος».

Μετά τη συνάντηση της ΠΣΕΜ και της Παιδοβουλής με τον Υπουργό Παιδείας, θ' ακολουθήσει συνάντηση Χαμπιαούρη με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, όπου και πάλι θα βρεθούν στο επίκεντρο οι εξετάσεις τετραμήνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα