Γκέλα για τον Ολυμπιακό στην «Ριζούπολη»

Τι κι αν είχε 15 απόντες; Τι κι αν του έφαγαν πέναλτι; Ο Απόλλωνας στάθηκε όρθιος απέναντι στον Ολυμπιακό και τον υποχρέωσε σε ισοπαλία 0-0.

Ποδαρικό στο '22 με το αριστερό και... ήδη η γκέλα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό! Ο ουραγός και πλήρως αποδεκατισμένος Απόλλωνας Σμύρνης έστησε μπλόκο στους «ερυθρόλευκους» στην Ριζούπολη (0-0), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League,

και υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τους βαθμολογική απώλεια μετά από δέκα σερί νίκες. Άνθρωπος του αγώνα ο γκολκίπερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Νταβίνο Βερχούλστ, ο οποίος «έβγαλε» ένα σωρό ευκαιρίες των Πειραιωτών και όσες δεν έχασαν μόνοι τους οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

«Φλύαρος» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός, που έπαιξε με την φωτιά σε ένα ακόμη φετινό ματς και αυτή τη φορά κάηκε από έναν ψυχωμένο και αποτελεσματικό στην άμυνά του Απόλλωνα, που είχε να δώσει επίσημο ματς από τις 4 Δεκέμβρη, που κατέβηκε με τον υπεύθυνο ακαδημιών του στον πάγκο (σ.σ. Λευτέρης Βελέντζας), με συνολικά 15 απουσίες, χωρίς στόπερ αλλά με τέσσερα πλάγια μπακ στην άμυνα και με συνολικά πέντε παίκτες στον πάγκο, τρεις εκ των οποίων από την ομάδα Νέων του.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκέλα, Ολυμπιακό, Ριζούπολη,gkela, olybiako, rizoupoli