Γιγίτ:Στρατιωτικός όλεθρος για Ελλάδα θερμό επεισόδιο στη Μεσόγειο

Τον στρατιωτικό όλεθρο της Ελλάδας προβλέπει ο γνωστός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ, σε περίπτωση θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη Μεσόγειο.

Όπως υποστηρίζει ο Γιγίτ Μπουλούτ, η στρατιωτική ισχύς της Τουρκίας στη Μεσόγειο είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Ελλάδας.

Σε άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα

‘Σταρ’, ο Γιγίτ Μπουλούτ αναφέρει ότι Ελλάδα, Ε/Κ και Ισραήλ παίζουν ένα βρόμικο παιχνίδι στη Μεσόγειο, θεωρώντας, μάλιστα, ότι τα νώτα τους θα τα φυλάξουν οι ‘μεγάλοι αδελφοί’, αλλά η Ελλάδα ουσιαστικά γίνεται ξανά όργανο του ιμπεριαλισμού.

Πράσινο φως σε πολεμικά για «απαντήσεις» σε Κύπρο-Ελλάδα, εξάλλου, έδωσε η Τουρκία σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

«Η καρδιά θέλει την Ελλάδα και την Τουρκία να είναι ‘οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι γείτονες’ στην περιοχή, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Δεν γίνεται, όχι εξαιτίας μας, αλλά εξαιτίας τους», αναφέρει ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου.

«Ελπίζω η Ελλάδα να μην συμμετάσχει σε αυτό το βρόμικο παιχνίδι, να μην γίνει εργαλείο, να μην αφήσει να τη χρησιμοποιήσουν… Τυχόν παρενόχληση των τουρκικών πλοίων και ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, θα αποτελέσει στρατιωτικό όλεθρο για την Ελλάδα και θα προκαλέσει πολύ αρνητικά αποτελέσματα παντού. Ελπίζω να κερδίσει η λογική, να κερδίσει η φιλία, να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή», καταλήγει ο Γιγίτ Μπουλούτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα