«Γιατί όχι να μην έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αγώνα της Πέμπτης με την Τρέντσιν και τόνισε ότι η κινητοποίηση είναι αρκετά μεγάλη και δεν αποκλείεται να έχουμε μια γεμάτη ΑΕΚ Αρένα.

Μεγάλη κινητοποίηση, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Όσο πλησιάζουμε στην Πέμπτη, η αγωνία κορυφώνεται. Έχουμε μια τεράστια πρόκληση και περιμένουμε με τεράστια αγωνία αυτό το ραντεβού.

-Να

δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη.

-Πηγαίνοντας στη Σλοβακία, ο στόχος είναι να φέρουμε αποτέλεσμα που να αφήνει ανοικτή την πρόκριση. Το καταφέραμε και στο ΑΕΚ Αρένα είναι ένα 90λεπτο. Δεν περιμένουμε να έχουμε εύκολο έργο. Δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι και εκτός έδρας.

-Περιμένουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

-Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε ακόμα μια φορά την έδρα μας.

-Μέσα σε ένα 90λεπτο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πιστεύουμε στις ικανότητες των παικτών και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε το αποτέλεσμα πρόκρισης.

-Περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Τα διαρκείας είναι δωρεάν και επίσης έχουμε κινητοποίηση. Γιατί όχι να μην έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο.

-Είναι κάτι το οποίο ελπίζουμε ότι τα επόμενα χρόνια να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ΑΕΚ Αρένα και σε παιχνίδι ομίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα