Γι' αυτό σώθηκαν οι παίκτες της Ντόρτμουντ!

Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ, όπως αποκαλύπτουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα τριπλά τζάμια του πούλμαν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.



Μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση, αφού οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν επαγγελματικός και είχε ως στόχο να σκορπίσει τον θάνατο! Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως στο σημείο της έκρηξης υπήρχαν 3 ή 4 βόμβες μέσα σε μία τσάντα, εκ των οποίων η μία δεν εξερράγη

ποτέ.

Παράλληλα, οι Γερμανοί αξιωματούχοι, με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει απ' τον τόπο του εγκλήματος, υποστηρίζουν πως οι βομβιστές ετοίμαζαν ένα εντυπωσιακό χτύπημα με σκοπό να προκαλέσουν παγκόσμιο σοκ. Βέβαια, μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, η Γερμανική Αστυνομία, αλλά κι η Εισαγγελέας της Βεστφαλίας, Σάντρα Λίκε, τόνιζαν πως είναι απόλυτα βέβαιοι ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.


Τέλος, δημοσίευμα της "WELT" αναφέρει πως απ' το πρωί της Τετάρτης (12/04) την έρευνα έχει αναλάβει ο Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία ειδική οργανωτική δομή στο Βερολίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα