Για την πρώτη … κολλητή!

Την πρώτη κολλητή νίκη στη φετινή περίοδο θα ψάξει η Ομόνοια στο εντός έδρας παιγνίδι με την Πάφο το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι στις εφτά πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφεραν να πετύχουν διαδοχική επιτυχία και κόντρα στην Παφιακή ομάδα στοχεύουν να το πράξουν.

Άλλωστε περιθώρια για περαιτέρω απώλειες στο παρών στάδιο και με τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλων δεν υπάρχουν. Το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα, μετρά μόλις τρεις νίκες, βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και πρέπει επιτέλους να πάρει … μπρος.

Η νίκη της προηγούμενης

εβδομάδας στο «Αμμόχωστος» απέναντι στον Ερμή, αναμένεται να λειτουργήσει θετικά στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Κώστα Καϊάφα. Μπορεί η απόδοση της ομάδας να κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, όμως, πήρε το ζητούμενο και αυτό έχει σημασία.

Μάλιστα αν αναλογιστεί κάποιος το πρόγραμμα της Ομόνοιας τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, τότε θα διαπιστώσει ότι η νίκη στο σαββατιάτικο παιγνίδι η νίκη είναι μονόδρομος. Σε ενδεχόμενο που επιτευχθεί ο στόχος, τότε οι πράσινοι θα πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα