Τι λέει ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Τα κροατικά ΜΜΕ τα έχουν με την διαιτησία του Ταλιαβέντο ενώ κάποια άλλα με τον τερματοφύλακα της ομάδας Εδουάρδο για το γκολ που δέχεται.

Η vecernji στέκεται στην διαιτησία του Ταλιαβέντο τονίζοντας ότι μια απόφασή του έκρινε το ματς. «Η διαιτησία έκανε ζημιά στην Ντιναμό και ο Ολυμπιακός νίκησε στο Μάξιμιρ», είναι ο τίτλος του κειμένου και προσθέτει στη συνέχεια:

«Η νίκη

της ελληνικής ομάδας της δίνει προβάδισμα για την δεύτερη θέση με την Ντιναμό να χάνει τεράστια ευκαιρία».

Από την πλευρά του το 24sata τα χώνει στον τερματοφύλακα της Ντιναμό, Εδουάρδο. «Το λάθος του Εδουάρδο δίνει το δικαίωμα για ελληνικούς πανηγυρισμούς στο Ζάγκρεμπ, νέα ήττα για Ντιναμό» και συνεχίζει λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 την Ντιναμό παρά το γεγονός ότι οι «μπλε» είχαν καλή αγωνιστική παρουσία. Σκόρερ ο Ιντέγιε Μπράουν».

Όσον αφορά τον ευρωπαϊκό Τύπο το goal.com αναφέρει: «Το γκολ του Ιντέγιε δίνει δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Ολυμπιακό. Ο πρώην επιθετικός της Γουέστ Μπρόμιτς σκόραρε από εξαιρετικά δύσκολη γωνία για να δώσει στον σύλλογο του Πειραιά άλλη μια ευρωπαϊκή νίκη η οποία τον ανέβασε στην πρώτη θέση μαζί με την Μπάγερν».

Την αποθέωση από τo επίσημο σάιτ της uefa γνωρίζει ο Ιντέγιε. «Ο Ιντέγιε Μπράουν σκόραρε από σχεδόν αδύνατη γωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος να χτίζουν πάνω στη νίκη επί της Άρσεναλ και να κατακτούν άλλη μια εκτός έδρας νίκη».

Τέλος, ο Guardian αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός αναπτέρωσε τις ελπίδες του να φτάσει στη νοκ άουτ φάση του Champions League μετά το γκολ του Ιντέγιε το οποίο βοήθησε για τη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ».



Keywords
Τυχαία Θέματα