ΓεΣΥ: Κατ’ αρχήν συμφωνία κράτους-πλειονότητας κοιν. εταίρων

Ο Υπουργός Υγείας δρ. Γιώργος Παμπορίδης χαιρετίζει την κατ’ αρχήν συμφωνία που επετεύχθη σήμερα μεταξύ της Κυβέρνησης και της πλειονότητας των κοινωνικών εταίρων σ’ ό,τι αφορά τις τελευταίες εκκρεμότητες των λεπτομερειών του ΓεΣΥ, δηλαδή τις συνεισφορές των διαφόρων πλευρών υπέρ του ΓεΣΥ.

Ο Υπουργός Υγείας θέλει να ευχαριστήσει τις συντεχνίες των εργαζομένων ΣΕΚ, ΠΕΟ

και ΔΕΟΚ, τη συντεχνία των δημοσίων υπαλλήλων ΠΑΣΥΔΥ και το ΚΕΒΕ για την εποικοδομητική τους συνεισφορά, που οδήγησε στη σημερινή κατάληξη.

Ο Υπουργός Υγείας εύχεται και ελπίζει ότι η ΟΕΒ, η οποία δεν προσυπέγραψε τη σημερινή διακήρυξη, τελικά θα προσχωρήσει και αυτή στα όσα συμφωνήθηκαν από όλους τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους και το κράτος.

Τέλος, ο Υπουργός Υγείας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Ανδρέα Μάτσα και τον κ. Μιχάλη Μιχαήλ της ΣΕΚ, τον κ. Πάμπη Κυρίτση και την κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους της ΠΕΟ, τον κ. Διομήδη Διομήδους της ΔΕΟΚ, τον κ. Γλαύκο Χατζηπέτρου και τον κ. Ανδρέα Λουκά της ΠΑΣΥΔΥ και τον κ. Φειδία Πηλείδη και τον κ. Μάριο Τσιακκή του ΚΕΒΕ. Ειλικρινά, αναφέρει ο κ. Παμπορίδης, χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη της σημερινής συμφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα